Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Sevindim. Ben Cavaliers desteklediğimden bana öyle geliyor herhalde.
Daha tek bir kelime iyi şey söylemediler GSW için. Dalga geçiyorsun sanmıştım. Yapılan foullerde de dokunmamışlardı bile. Green ve Curry. Adamlar yorumlamadılar bile. Sadece sövüyorlar. Diğer yandan da hep bir Cavaliers övgüsü var.

Ben takım tutmuyorum bu arada. Ben Kobe tutuyordum o da gitti.

Daha tek bir kelime iyi şey söylemediler GSW için. Dalga geçiyorsun sanmıştım. Yapılan foullerde de dokunmamışlardı bile. Green ve Curry. Adamlar yorumlamadılar bile. Sadece sövüyorlar. Diğer yandan da hep bir Cavaliers övgüsü var.

KD'yi iyi övdüler ama.

Yüzdesinden tut rotasyonuna kadar övdüler ya. Caveliers için söyledikleri en güzel şey ''neredeyse bütün istatistiklerde geri olmasına rağmen adım adım farkı kapamayı başardılar'' gibi bir şey dedi bir tek onu övgü olarak aldım :D

KD'yi iyi övdüler ama.
Aynen onu iyi övüyorlar.
Yüzdesinden tut rotasyonuna kadar övdüler ya. Caveliers için söyledikleri en güzel şey ''neredeyse bütün istatistiklerde geri olmasına rağmen adım adım farkı kapamayı başardılar'' gibi bir şey dedi bir tek onu övgü olarak aldım :D
Diğer övgülerini içten içten onaylarken dikkat etmemişsin demek. :(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık