Bir de 4 yıllık arkadaşıymışLA Clippers'ın yıldızı Blake Griffin, takımın malzemecisine attığı yumruk sonrası elini kırdı. (ESPN)
![]()
Ben dün oynadığım için DMC'nin 56 sayı attığı maçta Sacramento Charlotte'a yenildiBir de 4 yıllık arkadaşıymışÖnce bir yumruk atıyor,sonra malzemeci dışarı kaçınca bir de dışarı çıkıp koyuyor.
Lan idda oynamıştım Clips'e bugün....
Aynen son saniyede yenilmiş.Bende bir önceki maçına oynamıştım SAC'ın onda da sanırsam 48 sayı atmıştı DMC.Ben dün oynadığım için DMC'nin 56 sayı attığı maçta Sacramento Charlotte'a yenildi![]()
Onlar da duramadı.@yyolcu
Onların karşısında LeBron ve Clevand durur durursa. Oda eşleşmeler dengeli ondan. İrving bana göre daha yetenekli adam. Tabi şut bazında Currry başka seviyede ama neyse.
Irving de çok başka adam bi de sakatlanıp durmasa. Dribling olarak Curry ile beraber en iyisi. Bazen öyle şeyler yapıyo ki sanat yani başka bir şey değil@yyolcu
Onların karşısında LeBron ve Clevand durur durursa. Oda eşleşmeler dengeli ondan. İrving bana göre daha yetenekli adam. Tabi şut bazında Currry başka seviyede ama neyse.
Lig ve playofflar farklıdır. Geçen sene İrving ve Love sakat olmasa GSW yenilmişti bu açık. Bu sene ne olur bilinmez tabi.Onlar da duramadı.
AynenLig ve playofflar farklıdır. Geçen sene İrving ve Love sakat olmasa GSW yenilmişti bu açık. Bu sene ne olur bilinmez tabi.
@yyolcu
İrving ilk sezonunda All star seçilmiş bi adam. Rose gibi NBA gelmeden potansiyelini kanıtlamış adam. Sakatlıklar çok yaşamazda damga vurar bu lige. Ama şuanda Curry daha iyi. Çok iyi hatta dalga geçer gibi şut atıyo ve izlemekten başka bişi yapamıyosun![]()