Yerine Cavs'ın yardımcı koçu , bir zamanların Lakers oyuncusu ve Allen Iverson'na tam anlamıyla bir pozisyonda rezil rüsva olmuş olan adam geldiDavid Blatt'ı sonunda şutlamışlar.

Yerine Cavs'ın yardımcı koçu , bir zamanların Lakers oyuncusu ve Allen Iverson'na tam anlamıyla bir pozisyonda rezil rüsva olmuş olan adam geldiDavid Blatt'ı sonunda şutlamışlar.
Keşke Byron'u kakalasaydık bi şekilde :/Yerine Cavs'ın yardımcı koçu , bir zamanların Lakers oyuncusu ve Allen Iverson'na tam anlamıyla bir pozisyonda rezil rüsva olmuş olan adam geldiTyronn Lue.
Tyronn ile yola devam edecekmiş Cavs.David Blatt iyi bir koçtur ben NBA'de başka bir takımda görmek istiyorum onu şahsen.
Sal şimdi Byronn'ı , 5 maçtan tek maçla yatıyorum şuan idda'danKeşke Byron'u kakalasaydık bi şekilde :/
Spurs ve GSW maçlarını gördükten biraz daha sağlam fikir yürütebileceğiz gibi bu konuda.Spurs bu sene şampiyon olacak.
Dediğin gibi oldu, Sas'tan 16 yemedik bende yattım :/Sal şimdi Byronn'ı , 5 maçtan tek maçla yatıyorum şuan idda'danHadi lan New York.Evinde her maçı alırsın bugün mü yeniliyorsun aminium.
Göz göre göre iddam yatıyor ıntegrale
OHA , Orlando - Charlotte , Orlando'ya oynadım son çeyreğe hayvani bir farkla girdiler şuan 107-106 yeniliyorlar.Son çeyrek Orlando 12 , Charlotte 28 sayı atmış.Aminium yaOradan da yattık iyimi.
Geçen senede hatırlıyorum curry finalde turşu olduydu. Spurs bırakmaz bu senede.Spurs ve GSW maçlarını gördükten biraz daha sağlam fikir yürütebileceğiz gibi bu konuda.