Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
David Blatt'ı sonunda şutlamışlar.
Yerine Cavs'ın yardımcı koçu , bir zamanların Lakers oyuncusu ve Allen Iverson'na tam anlamıyla bir pozisyonda rezil rüsva olmuş olan adam geldi :D Tyronn Lue.
Tyronn ile yola devam edecekmiş Cavs.David Blatt iyi bir koçtur ben NBA'de başka bir takımda görmek istiyorum onu şahsen.

Yerine Cavs'ın yardımcı koçu , bir zamanların Lakers oyuncusu ve Allen Iverson'na tam anlamıyla bir pozisyonda rezil rüsva olmuş olan adam geldi :D Tyronn Lue.
Tyronn ile yola devam edecekmiş Cavs.David Blatt iyi bir koçtur ben NBA'de başka bir takımda görmek istiyorum onu şahsen.
Keşke Byron'u kakalasaydık bi şekilde :/

Keşke Byron'u kakalasaydık bi şekilde :/
Sal şimdi Byronn'ı , 5 maçtan tek maçla yatıyorum şuan idda'dan :( Hadi lan New York.Evinde her maçı alırsın bugün mü yeniliyorsun aminium.
Göz göre göre iddam yatıyor ıntegrale :(

OHA , Orlando - Charlotte , Orlando'ya oynadım son çeyreğe hayvani bir farkla girdiler şuan 107-106 yeniliyorlar.Son çeyrek Orlando 12 , Charlotte 28 sayı atmış.Aminium ya :D Oradan da yattık iyimi.

Curry çok acayip işler yapıyor. Kendi sahasının ortasından (ilk çeyrek sonunda ama sayılamdı) ve yarı sahadan(ikinci çeyrek sonunda, sayıldı) soktu. Adam aldı başını gidiyor.

Sal şimdi Byronn'ı , 5 maçtan tek maçla yatıyorum şuan idda'dan :( Hadi lan New York.Evinde her maçı alırsın bugün mü yeniliyorsun aminium.
Göz göre göre iddam yatıyor ıntegrale :(

OHA , Orlando - Charlotte , Orlando'ya oynadım son çeyreğe hayvani bir farkla girdiler şuan 107-106 yeniliyorlar.Son çeyrek Orlando 12 , Charlotte 28 sayı atmış.Aminium ya :D Oradan da yattık iyimi.
Dediğin gibi oldu, Sas'tan 16 yemedik bende yattım :/

İşte yılın maçının özeti ;)
Son 13 maçını eze eze kazanan bi Spurs'ü sahaya gömmek nedir ya ayıptır.

O değil özette de geçiyor, yılın savunmacısı ödülünü kazanan Leonard'ın bileklerini kırıyor ne hale düşürüyor Curry. Bu herifi savunmak imkansız oyunun bug'ı resmen.

Edit: Dediğim pozisyon 1:25 vd.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık