Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Benim anlamadığım şey son hücumdan önceki hücumda topu neden Dellavedova aldı da LeBron almadı. Adam resmen hücumu yedi.
Seri çok zevkli geçiyor.

Hakemler aldı Cavs'ın galibiyetini, sonucu bekliyoruz artık :(

Edit: JR sorumusuzuna rağmen aldık, Blatt'ın Mozgov'u oynatmama kafasını anlamıyorum hala.
Bu arada neden maç boyunca 45 dakika Curry'i fıstık gibi savunan Dellavedova'yı son 3 dakika LeBron ile değiştirirsin ki? Tamam LeBron önemli maçlarda son dakikalarda kritik oyuncuları savunuyor ama Dellavedova da döktürmüş hani 45 dakika. Orada bi' emek var, Curry'i bezdirmiş yıldırmış. Son 3 dakika ve uzatmada da Iggy ezdi işte Della'yi :(

Son düzenleme:
Ahahaha böyle MVP olsun, rakip olsun arkadaş. Çılgın Delly Curry'i çoşturdu resmen. Curry > LeBron diyenler 165412 defa daha düşünsünler.
Şunu da bırakayım:

Edit: Lan korkutmayın beni. Son 18 saniye ve 3'e indi fark. Bu giderse ağır söverim :(

Son düzenleme:
Ahahaha böyle MVP olsun, rakip olsun arkadaş. Çılgın Delly Curry'i çoşturdu resmen. Curry > LeBron diyenler 165412 defa daha düşünsünler.
Şunu da bırakayım:

Edit: Lan korkutmayın beni. Son 18 saniye ve 3'e indi fark. Bu giderse ağır söverim :(
Uyu sen uyu o son dakikalar kalbe zarar. :(

Mvp dediğin böyle olur.Öyle maç içinde yatıp son periyotta 3 lük atarak olunmaz.Lebron resmen sırtında tasiyor takımı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık