Brooklyn'e bir inat uğruna vermedim. Onun dışında Lakers üzdü. Ve Portland bu Denver'ı nasıl eleyemedi anlayamadım.
Jokic hatırına bas Denver'aSuns Nuggets çok çelişkide bırakıyor beni.
Jazz kazandı diye kalp attım. Yoksa Jokic'in konferans finaline çıkamamasına kırıldım yani. :/Konferans finalleri böyle olur:
Nets vs Hawks
Jazz vs Suns
Finalde ise Jazz Nets'i yener.
Jokic'i severim. Yanılırım umarım. O seride düşünüp Suns dedim. Utah serisi daha garanti gözümde.Jazz kazandı diye kalp attım. Yoksa Jokic'in konferans finaline çıkamamasına kırıldım yani. :/
Jamal Murray sakat olmasa konferans finalinde Jazz'le yine efsane bir seri olurdu, çok üzülüyorum bunu izleyemeyeceğimize.Jokic'i severim. Yanılırım umarım. O seride düşünüp Suns dedim. Utah serisi daha garanti gözümde.
Benim öyle bir durumum yok, sen kendi haline yanSınavda 97 alıp ağlayan öğrenci miydin sen? 4/8 yaptım. :/ Gerçi desteklediğim takıma oy atma durumlarım oldu ama olsun.
Salary cap konusunda sorunsuz olan takım var mı bilmiyorum ama 5 dolar almayı bile kabul etse ben istemem Porzingis'i takımıma.
Bu turda sadece bir tane aynı takıma oy vermişiz. 4/4 yapıp senin 1/4'ine bakarken elimde purom ile kahkaha atıyor olacağım.Benim öyle bir durumum yok, sen kendi haline yanUtah, Philly, Brooklyn, Milwaukee yazdığın zaman dört ediyor zaten.
Değiştirmek için hala vaktin varBu turda sadece bir tane aynı takıma oy vermişiz. 4/4 yapıp senin 1/4'ine bakarken elimde purom ile kahkaha atıyor olacağım.![]()