Lebrongil Lillard'ı alacak dedikoduları var.Lebron yüzüğe gelir mi acaba...

Lebrongil Lillard'ı alacak dedikoduları var.Lebron yüzüğe gelir mi acaba...
Steve ballmer öküzünün kazanıp Cuban yenilmesi koyuyor bana. Kobe'nin formasınıda emekli edicem demişti Cuban reyiz.Mark Cuban başkanım, eğer seneye şu Porzingis'i şutlayıp iyi bir ikinci oyun kurucu ve Doncic seviyesinde bir forvet almazsan Doncic'i alırım takımdan.
Benim için de artık Jokic'le Mitchell kardeşlerim kaldı. Ah bir de Murray kardeşim olacaktı ki geçen sene olduğu gibi karşılıklı 50 sayılık maçlar izleyecektik. Conley abimi de severim bu arada.Bucks'dan birşey olmayacak gibi tek yol Nuggets yada Jazz o zaman, geri kalan takımlarda tek sevimli bulduklarım.
Sınavda 97 alıp ağlayan öğrenci miydin sen? 4/8 yaptım. :/ Gerçi desteklediğim takıma oy atma durumlarım oldu ama olsun.Porzingis'i yollayabilecekleri yeniden yapılanma aşamasında ve Salary Cap sıkıntılarından uzak bir takım bulabilirler değil mi? Bir şekilde ellerinden çıkardıkları takdirde kimi hedeflemeleri gerekir? En azından iyi bir ikincil oyun kurucuya ihtiyaçları olduğu kesin, her hücumu Doncid yönlendirince maç sonunda pilinin bittiğini gördük maalesef.
Bu arada 8'de 6 yaptım, iyi değil.