Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Ben kesinlikle daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Tabii @Akagami Shanks.'ın yazdığı gibi Houston istememişse yapacak bir şey yok, Brooklyn teklif etmemişse saçmalık. Hem Harden hem de Durant çok iyiydiler dün gece. Bunun yanı sıra en iyi opsiyon da ana top yönlendiricinin Harden olması olarak gözüküyor. Harden'ı genelde izo oyunları üzerinden değerlendirsek de top dağıtıcı rolünde de çok iyi bir takım oyuncusu, Kyrie'nin aksine topu yorup takım arkadaşlarını oyundan düşüren tipte bir oyuncu değil. Kyrie müthiş bir yetenek, sezona harika başlamıştı ama rolünün azaltılması artık daha ideal bir senaryo gibi, tabii bunu kabul edeceğini sanmıyorum.
Baktım da dünkü maça biraz cidden Kyrie ile takas yapılmış olsa şampiyonluğun benim gözümde en büyük adayı olurdu Nets. Durant zaten GS'ye gitmesiyle birlikte top paylaşımı konusunda sıkıntı çıkaracak birisi olmadığını göstermişti. Harden da geçen sezon Westbrook gibi fazla saçmalayabilen bir insana o kadar top bırakınca bunu kanıtladı, ki zaten başarıya o kadar aç ki onun bu konuda sıkıntı yaratacağını hiç sanmıyorum. Dediğin gibi yarım saat crossover yapıp takım arkadaşlarını da soğutan tipte birisi değil, dün Nets'in bir maçtaki asist rekorunu kırmış adam. Ama dediğin gibi ben de Kyrie'nin rolünün azalmasını kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Gelip her şeyi batıracak. Muhtemelen Nets taraftarı şu an "I fear no men. But that thing... It scares me." (caps yapmaya üşendim, anlaşılmıştır zaten :D) diye bakıyor Kyrie'ye.

@Trapspringer orası öyle de hiç izlememkten daha iyidir kafasındayım ben. En azından oyuncu özelinde ayrım yapabiliyosun. Zaten lig şuan sokak basketbolundan hallice oyananıyor.

Luka Doncic resmen kolsuzlar ile oynuyor. Ilk yarida 30/7/5 ve 2 top calma yapti ama takim 15 sayi geride, lol. Dallas yonetiminin birazcik beyni varsa Luka'nin yanina pick&roll'u duzgun yapabilen vasatin ustu savunmasi olan bir uzun alirlar. KP'yi de takaslasinlar, lanet girsin boyle oyuncuya.

Luka Doncic resmen kolsuzlar ile oynuyor. Ilk yarida 30/7/5 ve 2 top calma yapti ama takim 15 sayi geride, lol. Dallas yonetiminin birazcik beyni varsa Luka'nin yanina pick&roll'u duzgun yapabilen vasatin ustu savunmasi olan bir uzun alirlar. KP'yi de takaslasinlar, lanet girsin boyle oyuncuya.
Real Madrid'in uzunu Tavares gelsin yanına her maç 20 sayı attırır. Yazık oluyor Donçiçe

Brookly-Milwaukee özellikle son dakikalarıyla güzel maç oldu. Harden baya iyi görünüyor iki maçtır, 34 sayı 10 asistle tamamladı bu maçı da yanlış hatırlmaıyorsam. En sevdiğim oyunculardan biri olan Jrue Holiday iyiydi ama hücum organizsyonlarına hala daha iyi bir şekilde adapte edilebilmiş gibi görünmüyor. Budenholzer bilmiyorum ya... Maç sonunda molalarını değerlendirebilseydi Milwaukee kazanabilirdi, biraz etkisiz kaldı. Son hücumda zaten Giannis topu bekletip mola beklentisiyle kenara bakarken sürenin yarısını harcadılar, çok geç geldi mola. Brooklyn ise savunmada dağınık görünse de hücum da gerçekten durdurulması çok zor görünüyorlar, Kyrie de gelecekmiş bir sonraki maçta, bakalım.

GSW-Lakers maçı da keyifli gibi, bayadır GSW'yi izlemek istiyordum, bu sezon nasip olmadı ama maçın sonunda kadar bakamam muhtemelen.

Schröder çok iyi başladı.

Edit: Fark 20 sayıya kadar çıkmıştı Lakers lehine ama son topa giden maçın kazananı GSW oldu. Oubre sezona aşırı kötü başladıktan sonra bu maçta oyunun her iki yönünü de iyi oynadı, özgüven sorunları olan bir karakter olduğu söyleniyor, umarım bu maç biraz özgüven olur ona. Curry maçı gerçekten istedi, genellikle ikili sıkıştırmayla karşılaştı ve maçın tamamında devrede olamadı ama kritik işler yaptı ve galibiyette önemli rol oynadı. Şu çok iyiydi özellikle,

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık