Genel anlamıyla daha keyifli bir oyun var bence bugün eskisine göre. 10 yıl önce daha keyifliydi diyen arkadaşlar biraz duygusal yaklaşıyor veya artık daha az takip ettikleri için doğal olarak daha az heyecan duyuyorlar bugünkü takımlar ve oyuncularla ilgili. Bir kere oyun çok daha yüksek bir tempoda oynanıyor, maç başına kullanılan ortalama top sayısı her geçen yıl artıyor, daha geniş bir yıldız oyuncu havuzu var. Benim de o yıllarda Kobe ile olsun, Iverson ile olsun, kurduğum bağ daha farklıydı; bugün tuttuğum bir takım veya oyuncu yok bu şekilde ama objektif olarak baktığımda bugün oynanan oyun daha keyifli diyebiliyorum rahatlıkla. Mesela o zamanlar Kobe fanboyu olarak Lakers-Boston serilerinde yaşadığım heyecanı bugün play-off izlerken yaşamıyorum ama hayatımda izlediğim en iyi basketbol 2017 finalleriydi derim kesinlikle.
Temaslı oyunun seveni vardır, bugün temas çok daha az ama bu ortaya konulan efor daha düşük veya savunmalar daha kötü demek değil kesinlikle, bugün top çok daha hızlı dolaştığı için daha az temas görüyoruz.
All-star konusunda da, evet son yıllarda keyfinin azaldığı kesindi ta ki geçen yıla kadar. Son all-star maçı benim izlediklerim arasında en iyisiydi ki yaklaşık 15 yıldır izlerim. Son periyotta işler ciddiye binince müthiş keyifli olmuştu, baya baya sert bir oyun vardı yani.