Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Boston kisa ve dis alan savunmasinda basarili ama Giannis gibi 2013 Lebron-2001 Shaq hibriti olan bir adama karsi hicbir sansi oldugunu dusunmuyorum.
Philly konferans finalinde de Embiid’i rezil kepaze edecektir muhtemelen. Ustune Harden vasifsizligi da eklenince Philly 100 sene ugrassa o turu yine gecemez.
Giannis'in dış şut tehdidi yok faul atışları sıkıntılı Phila ve Miami ikisinin de çok etkili uzunu var hangisi gelirse gelsin Boston'u elese bile konferans finalinde taklaya gelecektir yüksek ihtimalle. Shaq ile kıyaslaman normal de Lebron garip olmuş.

İlk tur eşleşmeleri sonuçlandı. Ankette verilen oyları aşağıdaki görselde saklamış olalım.

Ben sadece Dallas-Utah eşleşmesinde yanıldım, ama yanılmaların en güzeli oldu tabii :m Utah gibi yıllardır belirli bir duvara toslayıp geri dönen ve ötesine dair bir ışık hiç vermeyen bir takımdansa Doncic'in ilerlediğini görmek çok daha heyecan verici.

Anketi @Solid Snake'in mesajı üzerine açtım. NBA takip etmiyorum. Kendisi yazarsa açarım tabii ki.
Tabii tabii, açalım 2. tur için de. Müsait olduğunda dört oy hakkıyla aşağıdaki şekilde anket oluşturabilir misin?

Soru: Konferans Finallerine Hangi Takımlar Kalır?
Şıklar:
Miami Heat (76ers'ı yenerek)
Philadelphia 76ers (Heat'i yenerek)
Boston Celtics (Bucks'ı yenerek)
Milwaukee Bucks (Celtics'i yenerek)
Phoenix Suns (Mavericks'i yenerek)
Dallas Mavericks (Suns'ı yenerek)
Golden State Warriors (Grizzlies'i yenerek)
Memphis Grizzlies (Warriors'u yenerek)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık