Uzunlarda Embiid ve Jokic kadar belalı birisi var Karl Anthony Towns, bu gece Memphis'i alt edip 7. maça götürürler Edwards ile beraber.
Giannis'in dış şut tehdidi yok faul atışları sıkıntılı Phila ve Miami ikisinin de çok etkili uzunu var hangisi gelirse gelsin Boston'u elese bile konferans finalinde taklaya gelecektir yüksek ihtimalle. Shaq ile kıyaslaman normal de Lebron garip olmuş.Boston kisa ve dis alan savunmasinda basarili ama Giannis gibi 2013 Lebron-2001 Shaq hibriti olan bir adama karsi hicbir sansi oldugunu dusunmuyorum.
Philly konferans finalinde de Embiid’i rezil kepaze edecektir muhtemelen. Ustune Harden vasifsizligi da eklenince Philly 100 sene ugrassa o turu yine gecemez.
2. tur için de bir anket açılacak mı? @Mihawk
Tabii tabii, açalım 2. tur için de. Müsait olduğunda dört oy hakkıyla aşağıdaki şekilde anket oluşturabilir misin?Anketi @Solid Snake'in mesajı üzerine açtım. NBA takip etmiyorum. Kendisi yazarsa açarım tabii ki.
Neresi güzel, leş gibi maç oluyor kimse bişey sokamıyor. Ayrıca hakemler de berbat, doğru kararları yok.Boston - Milwaukee çok güzel geçiyor. İlk maç oynanıyor şu an.
İlk yarı iyiydi ya, tempolu geçiyordu ve savunmalar sağlamdıNeresi güzel, leş gibi maç oluyor kimse bişey sokamıyor. Ayrıca hakemler de berbat, doğru kararları yok.
En büyük aday GSW bence...Phoenix Sunsın da şampiyonluk şansı az buz değil bence.