Sezon başlamadan önce şampiyonluk konusunda favorimdiler.Bunun bır benzerini de Clippers 'a Leonard ve George geldiginde yaşamıştım.İki takım da başarılı olamadı.
İkiside kendine benzeyen oyuncuları çekti yanına.Sezon başlamadan önce şampiyonluk konusunda favorimdiler.Bunun bır benzerini de Clippers 'a Leonard ve George geldiginde yaşamıştım.İki takım da başarılı olamadı.
Boston Giannis'i geçebilecek güçte değil ne yazık ki.Boston bu sene fena.Khris Middleton da en son sakatlanmistı,durumu şu an ne bilmiyorum.Boston turu atlar diye düşünüyorum.
Phila Embiid'i henüz yormuyor Miami serisinde es kaza ilk 2 maçı alırsa Phila gerisini Jimmy Butler kendisi getirir,4-0 kaybettirir o takıma.Embiid'in zinde yorulmadan çıktığı konferans finalinde de pek şansı yok gibi Bucks'un.Boston Giannis'i geçebilecek güçte değil ne yazık ki.
Boston kisa ve dis alan savunmasinda basarili ama Giannis gibi 2013 Lebron-2001 Shaq hibriti olan bir adama karsi hicbir sansi oldugunu dusunmuyorum.Phila Embiid'i henüz yormuyor Miami serisinde es kaza ilk 2 maçı alırsa Phila gerisini Jimmy Butler kendisi getirir,4-0 kaybettirir o takıma.Embiid'in zinde yorulmadan çıktığı konferans finalinde de pek şansı yok gibi Bucks'un.
Boston serisi de zor seri dış atışlarda gününde oldukları her maçı alırlar bence, çok iyi defans yapan bir takım Boston.