Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Sezon başlamadan önce şampiyonluk konusunda favorimdiler.Bunun bır benzerini de Clippers 'a Leonard ve George geldiginde yaşamıştım.İki takım da başarılı olamadı.

Sezon başlamadan önce şampiyonluk konusunda favorimdiler.Bunun bır benzerini de Clippers 'a Leonard ve George geldiginde yaşamıştım.İki takım da başarılı olamadı.
İkiside kendine benzeyen oyuncuları çekti yanına.
Hani durant george veya kawhi kyrie olsaydı banko is yaparlardı.
Doğu'da milwauke ve Boston galibi yüzüğü alır

Giannis'in şampiyon olacağı aşırı bariz şu noktada bence. Boston ve Philly 2 maçtan fazla koparamaz Bucks'tan. Olası GSW eşleşmesinde de pota altında 2001 Shaq gibi takılır adam.

Dün oturdum toronto maçını izledim öyle bildiğimden falan da değil sırf oynadığım için. Adamlar 3. periyoda kadar denk gittiler 3. periyotta beyinleri kayboldu sanki. 7-8 defa gelip bir kere basket atabildiler philadelphia öyle açtı farkı. Sonra da bi daha kapanmadı zaten

Boston Giannis'i geçebilecek güçte değil ne yazık ki.
Phila Embiid'i henüz yormuyor Miami serisinde es kaza ilk 2 maçı alırsa Phila gerisini Jimmy Butler kendisi getirir,4-0 kaybettirir o takıma.Embiid'in zinde yorulmadan çıktığı konferans finalinde de pek şansı yok gibi Bucks'un.

Boston serisi de zor seri dış atışlarda gününde oldukları her maçı alırlar bence, çok iyi defans yapan bir takım Boston.

Phila Embiid'i henüz yormuyor Miami serisinde es kaza ilk 2 maçı alırsa Phila gerisini Jimmy Butler kendisi getirir,4-0 kaybettirir o takıma.Embiid'in zinde yorulmadan çıktığı konferans finalinde de pek şansı yok gibi Bucks'un.

Boston serisi de zor seri dış atışlarda gününde oldukları her maçı alırlar bence, çok iyi defans yapan bir takım Boston.
Boston kisa ve dis alan savunmasinda basarili ama Giannis gibi 2013 Lebron-2001 Shaq hibriti olan bir adama karsi hicbir sansi oldugunu dusunmuyorum.
Philly konferans finalinde de Embiid’i rezil kepaze edecektir muhtemelen. Ustune Harden vasifsizligi da eklenince Philly 100 sene ugrassa o turu yine gecemez.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık