My career için mi?Vc kasmamız gerekecek mi onlarda da ? 21'de acı çekiyorum şu an adamlar etrafımdan vızır vızır dolanıyolar, kolay mod'da oynamakta istemiyorum. gurur meselesi![]()
My career için mi?Vc kasmamız gerekecek mi onlarda da ? 21'de acı çekiyorum şu an adamlar etrafımdan vızır vızır dolanıyolar, kolay mod'da oynamakta istemiyorum. gurur meselesi![]()
Aynen.My career için mi?
2k21 oynamadım henüz ama 19 ve 20de 80 overall olması sezon ortasını biraz geçince olunuyordu. 2.sezon zaten daha fazla sponsorlukla vc daha da artıyor 90ı geçmesi daha kolay oluyor. 2k20de antrenmanın da pek bir önemi yok hiç yapmıyordum benAynen.
Bucks: "Taktik maktik yok, bam bam bam." :/Herkes Spoelstra hocamın taktiksel zekasına bir kez daha şahit olacak bugün.![]()
İzlemesi çok zevkli, gerçekten acayip bir oyuncu.Clippers evindeki 2 maçı kaybetti süpürülme tehlikeleri var adamlar konferans finaline kadar Lakers tan kaçalım muhabbetine girerken ilk turdan eve gitme ile karşı karşıyalar.Kawhi bu seneki en iyi oyununu oynadı ama Dallas'ın attığı girdi bir ara Porzingis logo dan atıyordu.Doncic çok enteresan bir oyuncu yavaş gibi duruyor ama sanki yürüyerek adam geçiyor şutu savunulabilir gibi duruyor ama savunamıyorsun yaptığı herşey çok basit gibi ama etkili rakipler için çok sinir bozucu bir oyuncu ve bu yaşta sanki 30 yaşında tecrübeli bir süperstar gibi liderlik ediyor.