Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
İlk maçlara baktığımda tahminlerimin sonucu 3/7 görünüyor. Jazz - Memphis ankete eklense onda da Jazz diyecektim ve 3/8 olacaktı. Bundan sonra kimse basketbol bilgimi sorgulamasın.

Lakers'ı bir süredir izlememiştim.Dün akşam saatte erken olunca izleyeyim dedim bu ne kadar savruk ne kadar umursamaz bir takım.Mevcut takım yapısıyla playoff yapmaları bile başlı başına başarı.Lebron desen rölantide bile oynamıyor.Lebron en sevdiğim oyuncudur fena savunmacı da değildir ama savunduğu adam 2 kere üst üste bomboş 3 lük attı adam 3.yü denese onu da savunmayacaktı.Geçen sene de bu kadar olmasa da kötüydüler ama bir şekilde toparladılar bakalım bu sene nasıl olacak.Takımın şutörü Kcp denen arkadaş Euroleage de Efes'de Cska'da falan rotasyona giremez o derece kötü takım Lakers Lebron ve Davis mutlaka toparlayacaktır böyle devam etmeyeceklerdir ama toparlasalar bile işler geçen seneki gibi olmayabilir.Bu maç umudumu kırdı kötü oynamakla alakalı değil durum vücut dilleri kötü sinyaller veriyor.

Kaç gündür indireceğim de unutuyorum her seferinde. Ayrıca 99 gb oyun mu olur yav :( Bilgisayar da kaldırmayacak muhtemelen.
Ben oynamıyorum fazla NBA ama dursun diye aldım.:D Bir de mega indirim kuponu veriyorlar 60 lira öyle bir kampanya var. Borderlands 3 almak için yaptım o işi.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık