Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Yetiştirilenler , satın alınanlanları yenmiş.Duncan'nın açıklamaları fena bu sene Spurs alır umarım ben istiyorum Duncan emekli olmadan 1 şampiyonluk daha alsın.

Açıkçası karşısında ki lebron olmasa çoğu kişi duncan spurs romantikliği yapmayacaktı.

Karşısında kim olursa olsun, bir sezon önce dramatik bir şekilde finalde kaybedip, emekliliğin eşiğinden dönüp, bir sezon sonra aynı takımla tekrar finalde karşılaşan 38 yaşında bir NBA efsanesinin bu kadar destekçisi olması gayet normal.

Ki bu adamın o kadar başarısına rağmen egosunu hiç yansıtmaması, disiplinli, kendi halinde bir oyuncu olması o kadar sempatiyi hakettiğini gösterir.

Açıkçası karşısında ki lebron olmasa çoğu kişi duncan spurs romantikliği yapmayacaktı.
Ben öyle düşünmüyorum bana göre şu romantiklik dediğin olay tamamen Spurs'un ve Duncan'nın performansı ile alakalı.

Sendeki Klasik LeBroncu aklı hacı .d Ne olsa LeBron karşıtı olarak görüyorsun , haksız da değilsin LeBron sıçsa eleştiriliyor .d

Spurs ve duncanı küçümsemiyorum bende seviyorum abileri ama lebroncuyuz işte napcan :D Dallas serisinde de aynı şeyler olmuştu. Ben herkesi karşıt görmüyorum ama sırf eleştirmek için hater olduğu için karşıdaki kimse ona sarılan kitle var. Ailecek sevmiyoruz onları. Lebron eleştirilmeyi hakedecek çok şeyler yaptı. Eden bulur.

Spurs ve duncanı küçümsemiyorum bende seviyorum abileri ama lebroncuyuz işte napcan :D Dallas serisinde de aynı şeyler olmuştu. Ben herkesi karşıt görmüyorum ama sırf eleştirmek için hater olduğu için karşıdaki kimse ona sarılan kitle var. Ailecek sevmiyoruz onları. Lebron eleştirilmeyi hakedecek çok şeyler yaptı. Eden bulur.
Yaptı tabii yapmadı değil.O TV programı başlı başına bir olaydı o olay kariyeri boyunca bir leke olarak kalacak.Bugün efsaneler bile o TV programının dolayı Heat'le kendi takımını karşılaştırıyor , en yakın örnek daha iki gün önce Efsane Bulls kadrosunun oyuncusu Horace Grant'dan geldi , 91-92'deki Bulls , Heat'i kilitlerdi , Michael sahada çok eğlenirdi /Michael harbiden çok eğlenirdi şimdiki kurallarla / bunlar sırf LeBron olduğu için yapılan yorumlar.
Dallas serisinde Heat'in Heat'den başka taraftarı yoktu , olmamasına da şaşmamalı LeBron ve Wade'in , Dirk'ün hastalığı ile dalga geçmesi aklımdan çıkmıyor.Böyle bir durumda kimsenin Wade ve LeBron'nun arkasında durmasını bekleyemezsin.
Ha gelinen noktadan bende memnun değilim.Çünkü dediğim gibi bazı kişiler öyle saçma yerden vurmaya çalışıyor ki LeBron'nu kendimi bazen LeBron'nu savunurken buluyorum.LeBron'dan artık nefret etmiyorum , çok çok sevdiğimde söylenemez.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık