Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Paul tüm takımı tek başına götürdü son çeyrek helal olsun. Çok iyi maçtı. :a:
İlk maçta Heat çok kötü oynayıp Pacers çok iyi oynayıp kazanmışlardı. Bu maçta Lebron'suz Heat'e karşı çok iyi oynayan Paul ile kazandılar. 2 maçta da ekstra olaylar ile kazandılar. Başka türlü olmazdı zaten sanırım. Seri 4-2 biter gibi. Önceki beklentim 4-1 di ancak olmadı. :p
Lewis kendine göre çok ekstra oynadı bu maç bu arada.

Paul tüm takımı tek başına götürdü son çeyrek helal olsun. Çok iyi maçtı. :a:
İlk maçta Heat çok kötü oynayıp Pacers çok iyi oynayıp kazanmışlardı. Bu maçta Lebron'suz Heat'e karşı çok iyi oynayan Paul ile kazandılar. 2 maçta da ekstra olaylar ile kazandılar. Başka türlü olmazdı zaten sanırım. Seri 4-2 biter gibi. Önceki beklentim 4-1 di ancak olmadı. :p
Lewis kendine göre çok ekstra oynadı bu maç bu arada.
güzel maç yorumu. 4-2 rahat biter gibi. Zaten maçları pacers ın kazanmasından çok miami kaybediyor gibi geliyor bana :D

spurs e helal olsun 2. yarı parker olmadan uzatmalara giden maçta bu yaşlı kadrolarına rağmen kazandılar. Mvp Ginobili olabilir :D
Scott Brooks a da söyleyecek söz yok bu kadroyla finale çıkamaması kesinlikle başarısızlık ..

Ameliyat oldu. Bekliyoruz bakalım. Rengimiz belli lebronspor.

Wade duncanı bir süt iki ekmek almaya yolladı.

built vs bought demekle olmuyor builtmis sizin binanızın klima sistemini s.... adamı pert ettiniz. Millet bülent ersoya döndü. Neyse seri ortada miami'e 1-1 döner. Güzel maç oldu orası ayrı tabi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık