Ne alaka kızın azminin hakkını ver. Sakura yı sevmem ama azim konusinda Naruto evrenini zorlar kız. :ĎRindo'dan falan Sakura'ya mı düştün? Naruto'ya bile yazdı zamanında, tek düze yaşadı. Zorla kendini yamadı Sasuke'ye.![]()
Ne alaka kızın azminin hakkını ver. Sakura yı sevmem ama azim konusinda Naruto evrenini zorlar kız. :ĎRindo'dan falan Sakura'ya mı düştün? Naruto'ya bile yazdı zamanında, tek düze yaşadı. Zorla kendini yamadı Sasuke'ye.![]()
Karin ne oldu bu arada ? Hiç hatırlamıyorum bazı noktaları sonunu aslında bir daha okumak lazım.Ne alaka kızın azminin hakkını ver. Sakura yı sevmem ama azim konusinda Naruto evrenini zorlar kız. :Ď
Bence çocuğu Karin'den yaptı ve Sakura'nın başına attı. Huyu Sakura'ya benziyor ama kimin yanında yetişirse ona benzemesi normal.Karin ne oldu bu arada ? Hiç hatırlamıyorum bazı noktaları sonunu aslında bir daha okumak lazım.
Ben sanki manganın sonunda Sakura ile evlenmiş ama pişman olmuş terketmiş gibi algıladım.Yani kaçıp kaçıp Karin'in yanına gidiyor olabilir.Sakura ile yaşanmayacağını anlamıştır yapmış bir hata.Bence çocuğu Karin'den yaptı ve Sakura'nın başına attı. Huyu Sakura'ya benziyor ama kimin yanında yetişirse ona benzemesi normal.
Karin Oruchimarunun yaninda degilmiydi.Karin ne oldu bu arada ? Hiç hatırlamıyorum bazı noktaları sonunu aslında bir daha okumak lazım.