Hop, benim olduğum forumda kimse reyize laf edemez, etse dahi bu denli büyük hakaretler edemez

Şuncacık çocuğu yanına alıp, "bak kardeşim, bu köyün büyükleri böyle böyle dedi, bizimkilerde ihanet peşindeydi işte, bu yüzden katliam yaptım. Gel hadi birlikte köy için yararlı işler yapalım" mı diyecekti? Tabii sana göre "peki ağabey" deyip atlayacaktı kucağına. Herkes Naruto değil maalesef, iki üç cümleyle melek yapamıyorsun adamı. Reyizin tek dileği Sasuke'nin zamanla güçlenmesi ve ardından Sasuke'nin yanına gelip canını alması. Bunu yaparken de köye bağlı kalıyor. Köyün kurtulması için çok zor bir karar verip tüm yakınlarına kıyıyor, o çoluk çocuk muhabbetine gelirsek; bu katliamı tek başına yapmıyor İtachi, Köyün ileri gelenlerini kendi, çoluk çocuk, yaşlı vs.'i ise Tobi'ye bırakıyor. Ayrıca İtachi çocukluktan itibaren kendi haline bırakıyor ve hayatta kalmasını öğütlüyor. Kendi bileğiyle güçlü olamayıp Oroç'a koşuyorsa, adam ne yapsın? Git nefretinle güç kas, sonra gel beni öldür de beleşten p-up kap diyor, adam gidip Oroç'tan teknik öğreniyor, sonra suçlusu İtachi reyiz oluyor.
Şunu da belirtmek gerek ki, Tobi ne ara "savaş potansiyeli çıkartma oranı %6234235235236346345345" olan adam oldu? Konoha'ya gelip saldırıyor, daha sonra ortadan kayboluyor. Kimse ne halttır bilmiyor ve bir ara İtachi ile münakaşası oluyor ve ne hikmetse birden "savaş potansiyeli çıkartma oranı %6234235235236346345345" olan adama terfi ediyor. Yüzü gözü bile belli olmayan adamın niyetini tespit edipte "buna genjutsu falan mı uygulasam, koca shinobi savaşı falan başlatır belki" diye mi düşünecekti İtachi reyiz? Sen o zamanlar Tobi'yi Kage toplantısı basan Tobi falan biliyorsun herhalde. Eğer öyleyse hatırlatmakta fayda var, o zamanlar Sasuke ile kapışan Deidara ile "senpai, senpai!!" diye oradan oraya koşuyordu. Ha sen ta o zamandan bir şeyler fark edip " bu adam kesin gelecekte Obito çıkar, büyük shinobi savaşı falan başlatır, Madara'yı canlandırır" dediysen, orasını bilemem. Maalesef o zamanlar kimse Tobi'yi öyle "savaş potansiyeli çıkartma oranı %6234235235236346345345" olan adam olarak bilmiyordu. Ölümünün yaklaştığını anlayan İtachi reyiz, kardeşinin imana gelmesi için son bir kaç plan yapmış ve bunu taktir etmek yerine "savaş çıkarma bla bla" 'sı olan adama değilde niye Sasuke'ye böyle bir şey yaptıydı diyorsun. Utanmasan "Madara'yı imana niye getirmedi bu adam" diyeceksin.
Son olarak, Sasori bilmem kaç yıl önce o ajanı sokuyor yanına, o zamanlar Kabuto'yu doğru dürüst bile tanımıyor adam, kaldı ki ajan olduğundan şüphe etsin. Üstüne üstlük kusursuz bir teknikle-öyle ki daha ajanın bile ajan olduğundan haberi yok- yanına ajan olarak atıyor. Maalesef bilmem kaç yıl önce, özel bir teknikle Orochi'nin yanına ajan ayarlamayı düşünememiş reyiz.
Ayrıca reyiz overrated falan değildir, dengesiz hiç değildir, çelişkilerle dolu diye zannettiğin olay ise dehası ile uyguladığı sanattır. Tabi hater olunca bunları sana ters görünüyor. Millet Sasuke'ye söver, İtachi'yi över, bu ise İtachi'ye söver, Sasuke'yi över

Haterliğin yan etkileri tabii, yapacak bir şey yok.
Not: Seninle tartıştığımız "İtachi" konusuna ise devam etmek istemiyorum, şahsen tartıştığımız karakterin fanıyımdır. Sende hateri olduğundan ötürü, bu tartışma bir yere yürümez.
İki türlüsü var bunun, birini köyü katlettiğinde diğerini de Naruto'nun yanında sopaladığında diyor.
İlki; "Benim küçük aptal kardeşim.Eğer beni öldürmek istiyorsan benden nefret et, bana kin duy....ve bir korkak gibi yaşa.Kaç,kaç ve hayata tutun.Benimle aynı gözlere sahip olduğunda karşıma çık !"
İkincisi; "Zayıfsın, neden zayıfsın biliyor musun? Çünkü sende nefret eksik..."