Hacı tanıması şöyle avantaj, hatırlarsan Raigake vs Sasuke'de neler olmuştu. Kafalama atlamıştı Raigake, ametarasu falan yemişti ve kol kaybetti. MS tekbikleri çok Op ve ilk gören içi sıkıntı ben ondan bahsettim. Sonuçta Tobirama'nın Ms hakkında bilgisi var ama Sasuke hiç bir şey bilmiyor.Orada Edo'nun verdiği güçsüzlükten değil, özgürlükten bahsediyor açıkça.
Senin ilerlettiğin mantıkla Sarutobi Madara'yı da yener, sonuçta Senju, Madara'yı yakından tanıyor; ama sesini yükselttiği an tir tir titrediği abisi zar zor yeniyor o EMS'li Madara'yı. Bildiğin kıl payı yeniyor hatta, güçsüzlükten bitap düşmüş bir şekildeyken tahta tekniği yapıp kandırıp arkadan kılıcı sokuyor, öyle über süper teknikleriyle değil.
Oradaki Sasuke de bildiğin yeni versiyon Madara, hatta Senju açıkça söylüyor bunu.
Bak burada Tobirama o bulmuş bulmuş dediğin teknikten kurtulamıyor ama abisi çat diye çıkıyor etkisinden:
Sasuke açıkça yenilgi öncesi Madara v2 orada. Tobirama'nın kafasına estiği gibi atar gider yapabileceği biri değil, bir seviye üstü.![]()
Edit: Bir seviye üstü dedim de bir değildirDaha çoktur.
Bu arada chakra olayına bir şey dememişsin. Sasuke tekniklerini sınırsız kullanamayacak ve çabuk tükenecek. Hashi ile Madara arasında da ufak tefek fark yok, bildiğin arada baya fark var. Savaşa Kyuubi ile gelen bir Madara var ve o Kyuubi'yi kolay kolay tanklayacak adam var mı bilmiyorum? Edo Madara o kadar ekleme yapılmasına rağmen yine yenemedi, birbirlerini kitlediler.
Dirilen Madara şov yaptı ve ne Sasuke ne biju tanıdı hatırlarsan.
Naruto'da bilgi tecrübe önemli değil mi? Yaşlılarda bu fazlasıyla var. Sasuke ve özellikle Naruto seriyi tekniksiz bitirdi nerdeyse. Madara ilk attığı katonu hatırlarsan kaç kişi zor karşılamıştı. Gördüğüm en iyi katon birde Jiraiya'nın kurbağalar ile birleşik saldırıydı. Kisame desen göl oluşturdu ve en iyi suitonculardan, bunları yapmasını sağlayan şey ise chakrası, adama kuyruksuz biju deniyor. Tobirama ise nasıl suiton teknikleri vardır ve ne derece hayvani boyuttadır. Yine mi suiton diyeceksin ama Sasuke ile savaşı 10 dk sürmeyecek herhalde. İlla ki Sasuke susanooyu bozacak normal dövüşecekler.
Tobirama'nın elinde bir sürü kartı ama ya Sasuke'nin?
Tobirama çıkamıyor, çünkü Hashi'nin hücreleriyle yapmış ve baskılıyor Oruc ama Hashi zaten hayvan, ya gerçekten gücüyle çıkıyor etkiden ya da kendi hücreleri olduğu için işe yaramadı.
Bu sayfada da tırsma yok mu şimdi?

Naruto konuşasım var biraz da ondan yazıyorum.