Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Moria'nın Akıbeti Ne Olur?

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    75
Zaman atlamasından sonra sapır sapır dökülen karakterler : Monet, Vergo, Pedro, Absalom, Shimotsuki
İpten dönenler : Lola nın babası.
Bilemiyorum artık ipten fazla almıyor. Gecko zaten Doff tan kurtuldu bir kere, çekirge ikinci kez sıçrar mı bilemiyorum.

Eğer bunun meyveyi aldıysa Karasakallar tüm tayfalar korsanlığı bıraksın o kadar net söyleyeyim Ya Oda kırk takla atıp. Meyveyi köpek gibi kısacak ya da bilemedim. O meyve kadar aşırı tayfa boostlayabilecek hayvani bir meyve yok.

Thriller'de iğrenç bir senaryo mu izledik yani şimdi ? Bence olabilirdi altyapısı var sonuçta yüzlerce bölüm önce.Geçici olduğu için de kimse Luffy aşırı güçlendi diyemezdi.
KK'lık yolunun son virajlarından birisinde en büyük düşmanlarından birisi duruyor ve Luffy onu geçici bir p-up'la indiriyor öyle mi? Böyle senaryo düşman totosuna lan, ucundan düşünmek bile beni anında OP'u sonsuza dek bırakmaya itiyor. :S

Oda eğer karakterlerinin ölüceği yerde öldüren bir mangaka olsaydı sonu ölün olurdu.Oda karakteri öldürmeyeceği için meyvesinin kullanabilirliği yüzünden BB tayfasına katılır.

KK'lık yolunun son virajlarından birisinde en büyük düşmanlarından birisi duruyor ve Luffy onu geçici bir p-up'la indiriyor öyle mi? Böyle senaryo düşman totosuna lan, ucundan düşünmek bile beni anında OP'u sonsuza dek bırakmaya itiyor. :S
En güçlüsü Kaido olduğu için yapabilirdi.Sonra en zayıftan Kaido'ya doğru kendi öz gücüyle kazanırdı falan.Şu an bir vuruyor Kaido'yu oturtuyor.E bunu yenince diğer imparatorları yenmesinin anlamı kalmayacak zaten.Oda kısa yolu seçti.Vakit daraldı diye böyle yapıyor.Normalde Kaido'yu Croco gibi yener sonra diğerlerine geçerdi.Şimdi öyle olmayacak gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık