Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Moria'nın Akıbeti Ne Olur?

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    75
Teach gelirse son korsan savaşını bu adada görmüş oluruz.

Shanks'ın ise çocukluktan hükumet tarafında olduğunu ve Roger'ı yavaş yavaş zehirleyerek öldürdüğünü öğreniriz. Yada shanksda gelir cümbür cemaat olur.
Roger'in en ezeli rakibi Rocks D. Xebec'di. Luffy'nin ki de Marshall D. Teach olacak. Wano'ya gelecek olursa Kel Ali'nin Bağına döner buralar. Başka İmparator beklemeyin. Marco ve diğer Beyazsakal Korsanları gelirse bir Yonkou tayfası olarak iyi iş yaparlar.

Teach ile büyük bir savaş verecek o kesin öncesinde Shanks ile kapışır mı bilinmez!? Marinford'da "sizinle dövüşmek için daha erken" gibi bir şeyler saçmaladıydı. Son savaşı galiba yine Tanrı Vadisi'nde verecekler.

Moria başkasına katılacak bir tip değil. Absalom meselesi olmasa bile katılmazdı. Moria da kk olacak kumaş var ama çöldeki bedevi hayatı yaşıyor. Ana karakter olsa seri 5 yıla biterdi tahmince.

Ölecek hali de yoktur. Perona ile Mihawk geliyor hem. Hani ölecek olsa geri niye getirdi de bölümler de gösterdi. Karasakal şov yapsın, görülsün diye değildir herhalde. Zaten Oda sinekten yağ çıkaran bir tip. Karakteri ne kadar kullanırsam o kadar kar adamı. Moria gibi Kaidou bağlantılı birini Wano'ya getirmeden duramaz.

Gölge ile kaçarak senin defterini sonra dürerim Karabıyık diyerekten Wano'da ortaya çıkar. Sonra da Kabus Luffy G4 seken küp yarasa kabus adam gibi bir form yaratır gölgeleri ve lastik meyvesi ile, hem de TB'deki gibi gölge kaynaklı kılıç ustası bir form olur Wano temasına uygun olarak.

Kaçması olası değil, orada birden fazla çok güçlü karakter var ve BB'nin meyve iptal edebilen bir gücü var. Kaçar demek insanların aklıyla dalga geçmekle bir. Kaçmaması orada ölmesi lazım. Nerede Kid'in girdiği yeni dünya nerede bize gösterilen bu bilal harikalar diyarında alemi :oleyo2:
İnsan aklıyla alay edecek durum yok kimse ne olacağını bilmiyor sadece tahminlerde bulunuyoruz.Karasakal meyve iptal eder diyorsun ama karasakal adanın başka bir yerinde alem yapıyordu.Hatta gelemem falan diyordu ve denden mushi ile konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ben karakter olarak bb tayfasına katılmak istemeyeceğini düşünüyorum çünkü kaido ile olanlardan sonra geri kalan 2-3 arkadaşından biri olan absalomu öldürdüler ve dalga geçer gibi yüzüne karşı bunu söylediler.Bize yansıtılan karakterine uygun davranırsa ya kaçar yada orda öldürülür.Tabi Oda tatilleri bırakıp ne çizeceğine karar verebilirse öğreniriz inş

En merak ettiğim konulardan biri bu aslında.Oda Moria'yı harcar mı ? Harcamazsa o tayfa içinde nasıl bir konuma sokar ?
Her halükarda bir zombi ordusu göreceğimiz kesin.Belki de Teach tayfası denizcileri böyle mağlup edecek.Çünkü zombilerden çekiniyorlardı o yüzden Mf sonrasında adamın fişini çekmek istedi hükümet.

@Smoker düşüncelerini merak ettim.

En merak ettiğim konulardan biri bu aslında.Oda Moria'yı harcar mı ? Harcamazsa o tayfa içinde nasıl bir konuma sokar ?
Her halükarda bir zombi ordusu göreceğimiz kesin.Belki de Teach tayfası denizcileri böyle mağlup edecek.Çünkü zombilerden çekiniyorlardı o yüzden Mf sonrasında adamın fişini çekmek istedi hükümet.

@Smoker düşüncelerini merak ettim.
Moria yüksek ihtimalle orada öldürülecek, çünkü adamın bir misyonu kalmadı.

Ankete süre koymuşuz neden unuttum açtım şimdi.

Moria yüksek ihtimalle orada öldürülecek, çünkü adamın bir misyonu kalmadı.
Normalde mantıklı olan öldürülmesi ama adam seride hikaye ilerletme dışında kimseyi öldürmüyor.Absalom da ölmezdi normalde ama meyvesi lazım oldu Oda'ya.Aynı şeyi Moria için de düşünebilir bu meyveyle teach tayfasını daha da güçlendirmek için öldürebilir.Katılır demişim ama fikirlerim değişti gibi.

Ankete süre koymuşuz neden unuttum açtım şimdi.

Normalde mantıklı olan öldürülmesi ama adam seride hikaye ilerletme dışında kimseyi öldürmüyor.Absalom da ölmezdi normalde ama meyvesi lazım oldu Oda'ya.Aynı şeyi Moria için de düşünebilir bu meyveyle teach tayfasını daha da güçlendirmek için öldürebilir.Katılır demişim ama fikirlerim değişti gibi.
Bence ölmesi isabet olur, bir işe yarayacak durumu kalmadı çünkü. Kaido'nun eski düşmanı olarak Wano'ya gelmesini isterdim, ama gelmedi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık