Başkan, pıçaklı yerden geliyorsun galibaBence Mihawk'tan eğitim alsa yenebilirler Mihawk'ı.

Başkan, pıçaklı yerden geliyorsun galibaBence Mihawk'tan eğitim alsa yenebilirler Mihawk'ı.
Yok yok.Başkan, pıçaklı yerden geliyorsun galiba![]()
Herkes secde etmez.Bence Mihawk'tan eğitim alsa yenebilirler Mihawk'ı.
Bir tek Zoro gibi secde edene veriyorsa o zaman haklısın.Herkes secde etmez.![]()
Konuşulanlara değil konunun kendisini yorumladım. Bir iki süpernova amiral alamazlar. 2 tane sağ kol > amiral diyenlerde var Kata+Luffy vs Kaido konusunda. Bunlardan dolayı amirallerin küçümsendiğini düşünüyorum.Konudaki tüm yorumlar amiral ezer yönünde, daha nasıl amirallerin hakkı verilecek?
Benim görüşüme göre amiral > iki sağ koldur, ama sağ kollar da çok güçlü adamlar, MF'de Marco-Ace-Jozu-Vista gayet amiral ve üstü adamlarla vs atabiliyordu. İki sağ kol>amiral demekte çok tuhaf bişiy göremiyorum ben.Konuşulanlara değil konunun kendisini yorumladım. Bir iki süpernova amiral alamazlar. 2 tane sağ kol > amiral diyenlerde var Kata+Luffy vs Kaido konusunda. Bunlardan dolayı amirallerin küçümsendiğini düşünüyorum.
Law-Luffy alır diyenler ile Luffy vs Katakuri'de Luffy kazanır diyenler zaten aynı kişiler.
Ki bunların da bir kısmı arc başında Luffy, Big Mom'u alırken Sanji vs Katakuri döner diyordu.