Yav üşendim panel bulup aramaya inanır mısın hani üfürüyorsun deyince sonra kızıyorlar.Hile ile adamı zayıf düşürtüyorlar öncesinde gayet savaşan bir Wb vardı.Kalbinin o yara yüzünden teklemesiyke darbe alıyor birinde Garp savaşa girince o sadece ihtiyar bir adam korkmayın diye tayfasıyla konuşurken kızık it hasar vuruyor yine görmezden geliyorlar.Laf anlamayan panelleri kendi işlerine göre kırpıp örnek diye atan adamlarla sağlıklı tartışamazsın zaten.
Ben de üşenirim büyük ihtimal. Ama zamanında çok incelediğimden hatırlıyorum Beyazsakal savaşa bayağı hasta ve göğsüne koca bir kılıçla başlıyor. Haki bile kullanamıyor adam. Akainu'nun ilk darbesi yine Beyazsakal'ın kalbi teklediğinde geliyor ondan önce gayet denk gidiyorlar. Ki Beyazsakal için güzel feat yani ağır hasta olmasına rağmen filo amiraliyle denk gidiyor. Akainu'nun diğer iki ya da üç darbesi de artık artık adam kalbi gidik, binlerce marine askeri üzerine çullanırken falan geliyor.
Beyazsakal'ın Marineford performansı gayet ok bence. Ha "En Güçlü" demezsin o haline elbette ama gayet iyi yani.
Akainu da Dragon gibi zaman atlamasını boş geçirenlerden. Finalde elbette savaşır güzel işler yapar ama 15 yıldır pasif adam.

Bir filo amirali ödülü meselesi var işte ayakta tutan. Neyse ya pff.