Tamamda mf wb ile akainuyu kıyas ediyorsak hastalığını ele almak zorundayız ya zaten ben hasta olmasa döver dedim zaten mf de.
Suç wb de deil zaten ama akainu marco ile çarpıştıktan sonra arkası dönük yakalıyor yani yüz yüze olsa aynı sahnenin olucağını pek düşünmüyorum.
İlk saldırı ile zayıflıyor ona rağmen kafasını alıyor wb nin sonra wb delikten aşağı atıyor adam tünel kazıp geliyor yani akainu bilinçsiz kalsa duya düşerdi zaten kıpırdayacak durumda ama delikten aşağı atılıyor.
Ve dediğim gibi arkası dönük kafaya saldırı yiyip devam etmek kolay bişiy değil odende gördük kaido hakisiz devirmişti burda wb gura ile vuruyor.
Reis tamam ilk saldırıya dayandı, sonra yüz yüze kapışmaya başladı, ona rağmen kafasını alıyor demen gereksiz. Adam o saldırıya dayanıyor, sonra karşılık veriyor. O ana değin Wb'nin yediği saldırılara bakacak olursan Akainu'nun yediği saldırı devede kulak kalır. Bir zahmet ona da dayanıp tek yemesin, karşılık versin. Verdiği karşılıktan sonra yüz yüze yine ikinci bir saldırıyı yiyor, sonra paket oluyor.
Wb delikten aşağı atıyor değil, kendi düşüyor. Wb'nin saldırıdan sonra kendine gelemiyor felç oluyor, Wb saldırıdan sonra sadece bakıyor, atma diye bir şey yok. Saldırı sonrası kendine gelemeyen Akainu oluşan deliğe düşüyor.
O oden'in dayanıksızlığı. Demek ki Akainu'nun hakisiz dayanıklılığı yüksekmiş ki Wb'nin ilk saldırısını tanklayabildi. Oden hakisiz düşündüğün kadar dayanıklı bir karakter değil. Sıradan bir insanın Kaidou'dan sıradan bir darbe yediğini düşün, Oden'e de böyle oluyor. Akainu muhtemelen hakisiz dayanıklılığı yüksek bir karakter.