Yine becermişsin saçmalamayı tebrik etmek lazım vallahi. Garpın attığı blue hole'u bilerek atlayıp konuyu başka tarafa çekip garp hiç bişey yapmamışta yenilmiş gibi davranıyorsun ya o kopardı beni.
Garpın yediği kılıç darbesi hakili ve o kıılıcı bilerek yiyor. Düşünsene karnına hakili kılıçla delik açılmış ve kanaman var sonra gidip amiral adama blitz falan atıyorsun normal mi bu?
Zaten kuzan ve garpın çarpıştığı panelide kuzanla birlikte eşit bir şekilde çarpışıyorlar ve bu çarpışmada yaşanan eşitlik garp yaralandıktan sonra oluyor?
Birde kuzanın 1 saldırı + shiryunun kılıcına paket oluyo yazmışsında şöyle bi durum var. Bilmiyorum fightı iyice okuyup analiz ettin mi ama 2-3 defa offscreen fight dönüyor ve son offscreen fighttan önce garp Aokijiye blitz atıp yere gömüp uçmuş ve kuru kafayı ortadan ikiye ayırmıştı. Kendisi kuru kafaya galaxy divide atarken kuru kafanın dibindeydi ama offscreen fighttan sonra görüyoruzki adanın merkezindeler.
Burda blitz atıp aokijiyi yere gömdüğü panel
Burda kuru kafaya galaxy divide atıp ortadan ikiye böldüğünde 1-2 yarası dışında ayakta ve sağlam duruyor ve adanın merkezinden uzakta
En son yenilmiş gördüğümüz kısım şehir meydanı ve bu sırada yenilen herkes toparlanıp garpla savaşmış kısaca kuru kafanın ordan adanın merkezine kadar itilmiş ve bu sırada herkesle dövüşmüş
Zaten takım çalışması olduğunu ve öldürmek istediğini söyleyen Aokijiye karşı sert davranmamış, ona rağmen bir Yonkounun adasına bildiğin operasyon gerçekleştirip 1 amiralle kafa kafaya çarpışıp yinede amacını gerçekleştirmesine rağmen gerçekten güçlü görmeyip 1 gramda olsun saygı duymadığını düşünüyorum.
Birde "diğer karasakal korsanlarına da rastgele yumruk atıyor.yumruk attığı hiçkimse de nakavt olmuyor" Bu ne demek şimdi?
Garp shiryudan kılıç darbesi yedikten sonra shiryuyu hakisiz bir şekilde tek hamlede yere yatırıpta ağzını yüzünü kanatmadı mı? ( Bunu yaparkende karnında kılıç vardı)
Hem tüm tayfayla savaşıp çoğu kişiyi yaralamış, galaxy impact ile adaya büyük hasar vermiş, aokijiye blue hole atmış,sanjuan wolfu tek yumrukta adanın merkezinden denize uçurmuş, shiryunun ağzını yüzünü kanatmış yere yatırmış, galaxy divide ile adadaki kuru kafayı ortadan ikiye ayırmış ve bunların hepsini yaparkende marineford haline göre daha güçsüz haliyle yapıyor bunları.
Garpıda koz kullanma konusundada en kötü şekilde denizcilere karşı kullanırlar gibi geliyor ama öyle 2. marineford savaşı tarzı bir şey olmaz, en azından karasakal istemez diye düşünüyorum.
İsmimde de bir sorun yok bu arada,Garp dedemi seviyorum ve gayette tarihin en güçlü denizcisi