Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 51.2%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 106 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    217
Neyse Allah akıl fikir versin dostum. Senin kafa bir şey almaya müsait değil.
Aynen luffy fanı Alpamis konu luffy olunca kimin kafa bişey almaya müsait değil biliyoruz 👍
Dövüşüyorlar ikisi de el yüz kanlı kalıyorlar. Garp ve Sengoku hep eşit resmedildi. Marineford’da da şovunu yaptı. Seride gördüğümüz ilk tanrı meyvesinin sahibi.
Garp bandajlı orda yahu onun dalgası bile geçiliyor 1 can garp dövdü sengokuyu diye :hhh:

Eşit resmedilmedi arkadaş olarak resmedildi.Arkadaş dövüşü başka olay.Luffy ile Usopp dövüşmüştü yani her dövüş eşitlik barındırmaz. Madem öyle eşit olsalardı Garp amirallik görevini kabul etmediği için neden zoraki Sengoku görevi kabul etmek zorunda kaldı?Bakma bi kısmı makara yapıyorum.Elbet güçlü adamdır ama pek bi ahım şahım olayını göremedik.
Olayını görmedik ama eşit yansıtılıyor

Luffy iki amirali tutar.O sırada sanji ve zoro kalan amirali indirir.Sonra luffy tek amirali alır, kalan amiralide birlikte indirirler.Luffynin meyve uyanışı oyunu çok bozuyor.Eggheadde kizaru+beş yaşlıdan birisini tek başına tuttu gayet.Eğer biraz daha ciddi olabilseydi dövüşün başından, vegapunk (asıl olan) hala hayatta olacaktı.Bu g5, luffynin gevşeklik oranını çok arttırıyor, tek dezavantajı bu.Yoksa seride kafa kafaya gidip ezemeyeceği bir kişi bile yok, bu listeye roger, xebec, harald ve imuda dahil.

Yapma reis adam iyileşmiş baya.
ayakta duramayıp yatağa düşüyordu yahu sengoku dinlemelisin felan diyordu zaten seride bandajlı biri görürsen benim anladığım zoronun ilaç mevzusu hariç otomatik nerfli oluyor king quen felan ele almak lazım ama o sahneninde çok ciddiye alınması doğru gelmiyor benzer şekilde crocusda rogerla dövüşüyor hatta roger eline haki basıyor hocam ciddi bir savaşta ele almak lazım mr5>roger=crocus felan demen lazım diğer türlü sıkıntı :)
Hocam eşit yansıtılmıyor öyle olsa Sengokuya derlerdi sen amiral ol diye.Garp olmadığı için Sengokuya gidiyorlar işte.Bu bile başlı başına bir veri.
sengoku amiraldi zaten garp olmasada amiral olacaktı nerde geçiyorki garp olmadığı için sengokunun amiral olduğu ama eşit yansıtılmadıkları doğru.

Luffy iki amirali tutar.O sırada sanji ve zoro kalan amirali indirir.Sonra luffy tek amirali alır, kalan amiralide birlikte indirirler.Luffynin meyve uyanışı oyunu çok bozuyor.Eggheadde kizaru+beş yaşlıdan birisini tek başına tuttu gayet.Eğer biraz daha ciddi olabilseydi dövüşün başından, vegapunk (asıl olan) hala hayatta olacaktı.Bu g5, luffynin gevşeklik oranını çok arttırıyor, tek dezavantajı bu.Yoksa seride kafa kafaya gidip ezemeyeceği bir kişi bile yok, bu listeye roger, xebec, harald ve imuda dahil.
Ben Akainu'nun Kizaru'dan felan ayrı seviyede olduğunu düşünüyorum.

nerfli kaidonun g5 ile başabaş gittiğini gördük wanoda bence roger için elbafın sonunun görmek lazımki belki gene yetmez bizim tanrı vadisinde gördüğümüz roger o savaştan 8-9 sene sonra prıme döneminde habire garpla duelloları oluyor.

luffynin gücü zaten etrafına komiklik yayarak savaşması bundan farklı bişiy beklememek lazım ama egheadde saturn ve kizaruyu tutarken bi ciddileşmiş gibiydi

ayakta duramayıp yatağa düşüyordu yahu sengoku dinlemelisin felan diyordu zaten seride bandajlı biri görürsen benim anladığım zoronun ilaç mevzusu hariç otomatik nerfli oluyor king quen felan ele almak lazım ama o sahneninde çok ciddiye alınması doğru gelmiyor benzer şekilde crocusda rogerla dövüşüyor hatta roger eline haki basıyor hocam ciddi bir savaşta ele almak lazım mr5>roger=crocus felan demen lazım diğer türlü sıkıntı :)

sengoku amiraldi zaten garp olmasada amiral olacaktı nerde geçiyorki garp olmadığı için sengokunun amiral olduğu ama eşit yansıtılmadıkları doğru.
Ne bileyim öyle birşey hatırlıyorum ben.Belki ben yanlış biliyorumdur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık