Zoro kılıcı kontrol etmiyor kılıç zoroyu kontrol ediyor

Kendi kendine gaza geliyor gel sana kral haki ekleme öğreteyim diyor adeta.Queen ve King arasında öyle çok büyük fark yok abartmayı çok seviyorsun.Kaido olayı zaten yine kılıç alakalı sürekli Enmaya dikkat çektiler hep.
Baştan aşağı hatalı bir yazı hangi birini düzeltelim.Luffy G5 için kalkandan dolayı zoraki giriyor forma bunu anlamak bu kadar mı zor?O bariyerden kimse geçemiyor dışarıda bekliyor adamlar içeri girebilmek için düşün ne kadar güç tükettiğini Luffynin.G4 ile yalandan vuruşlar atıyor Luffy orda korunuyor sonra kaçıyor işte panel orada duruyor.Peşinde gitse ne olacak?G5 formuna girip yakalandığında ne hale geldi Kizaru?G5 formuna girince tutturmuşsun bir offguard diye gidiyorsun yahu tek bir varlık gösteremedi işte bu formda Luffye karşı.Satürn ile birlikte bile dövdü bunları.Satürn gelmese Kizaru kalkana kadar tayfa komple giderdi Luffyi alıp yemek mi bulamayacaklardı yani?Satürn geldiği için kimse yerinden hareket edemiyordu ciddi misin ya?Nerf yiyen biri varsa Luffydir sadece tutup fırlatıyor Kizaruyu.G4ü uçurunca Luffy ağır hasarlı diyorsun sonrasında Luffy g5 ile tekrar geçiyor o kalkandan üstüne Kizaru pataklıyor kabul etmiyorsun nerflü Luffy olmuyor yani ama Kizaru ofguard oluyor tamam anladım
Zoraki girmelik bir durum yok kalkana çarpınca ölüp diriliyormu ne saçmalıyorsun kanıtı ne bunun?
Kimse durduk yere hasar almak istemez ve luffyi o bariyere kadar uçuranda kizaru zaten minik vega klonu bile ölmüyor bariyere çarpıp luffye ne olacak ?
Yalandan vuruş ne la luffy terleyip nefes nefese kalıor g4 ün limitine gelmiş ve kizaruya bişey yapamamış bile
Ofguard tanımını sana öğretemem arkası dönük kaidodan tek yedi oden yüzyüze kaıdoya 2 atıyordu bu adam umarım nekadar farkettiğini anlarsın ve kizaru g5 ile yüzyüze eşleştiği her süreçte düzgün bir darbe bile almadı temassız kullanarakda eşleşti en son luffy son gücüyle vurdu ve pili bitti.
Luffye yemek verip enerjisini fulletti kizaru sonra arkası dönük yorgun bir kizaruyu yakalayıp fırlattı ve kizaru kalkabilecekken bile kalkmadı zaten duygusal olarak yaralı olduğunu söyleyip yattı yerine.
Konu yemek bulunması değil luffy yerdeyken kizarunun savunmasız luffye yemek vermesi istese öldürürdü
Tutup fırlatması karakterin kendi tercihi senin küçümsemene bakmıyor
Bilader luffyi bariyere vuran kizaru değilmi zaten kizarudan dolayı aldığı hasardan luffye ayrı bir nerf mi yüklicez ne saçma argüman bu ?
Dostum ben bir şey fanı değilim gözlerimle gördüğümü dile getiriyorum sadece sen de çok bariz şeyleri farazi ve gerçeklikten uzak bir şekilde reddedip duruyorsun bu fanlık değil de ne? Ayrıca bana cevap vereceğine Alpamis sana wano g4 ve egghead g4 arasında ki farkları göstererek cevap vermiş ona cevap versene. Ne güzel keyifli keyifli okuyordum tartışmanızı.
Luffy G5'te kullandı ama G4 snakeman'de acoc kullanmadığı gayet belli yıldırım efekti bile yok bunu tartışmayacaz herhalde göz var nizam var. Tekrar söylüyorum Alpamis Wano G4 ve Egghead G4 arası farkı önce ki sayfada sana göstermiş ve açıklamış zaten anlatmakla uğraşamam
Luffy futuresight'a sahip yani Kizaru'nun tekme atacağını saniyeler öncesinde görebilir ve harekete geçebilirdi hatta bu saldırıyı da boundman moduna geçip kendini acoc ve ryou ile kaplayıp yumruğuyla karşılık verebilirdi. Futuresight kullanıyorsa niye yapamadı bunları da mal gibi tekmenin gelişini seyretti. Kizaru daha hızlı ondan dolayı demezsin umarım Kaido Luffy'den hızlı olduğu halde vuracağını öngörüp atlatmıştı. Orada kullandığını söylüyorsun ozaman mal gibi tekmenin gelişini seyredecekse futuresight'ın ne anlamı var dostum dodge'layacak gücü olmasa anlarım ama gayette var. Futuresight'ını kullanmadığı daha bariz gibi.
Luffy'nin yediği bir nerf'e daha değinmişsin istemeden Luffy, Wano'da baya ağır yaralı olduğu halde G5'te enerjisi bittiğinde ikinci defa kalkabilmişken Egghead'te nasıl kendi başına kalkamıyor da illa Kizaru kaldırıyor?
Big Mom'da nerf yedi zaten kadın law'la Kid'e karşı adam akıllı acoc kullanmadı bunu reddetmiyorum ki dostum
Ben gözümle gördüğüm gerçekleri dile getiriyorum sadece Kizaru karşısında da değil warcury'e vuruyor mesela ama acoc kullanmıyor sonra eli acıyor falan bu saçmalıkları tek gören ben değilim herhalde.
Neyin farazi olduğuna senmi karar vereceksin mangadaki sahnelerle tartışıyoruz argüman sunmuyorsun safsata yapıyorsun.
Ben ona cevap vereceğimi profiline yazdım zaten panel atamadığım için şuanda cevabını pc gelince vereceğim ve bu tartışma zaten öncedende defalarca oldu direk alpamisin kendisiylede tartıştık argüman sunamamak gibi bir durumum hiç olmadı bilgin olsun.
Ben g4 sankemande acoc kullandı demedim zaten ? Temassız kullanıyor dedim g5 de ve base formunda acoc kullanıyor sadece ama özenerek çizilmiş bir dövüşde değil kizaru ile g5 in eşleşmesinde temassız eşleşme var haki siyahlığını bile çizmemiş yazar zaten toplu bir anlatım yapacağım üçünüzede cevap vermiş olurum.
Gelecek görüşü karşı karakterin üstün hızıyla aşılabilen bişey amirallerdede gelişmiş gözlem var ama kuzan garptan blitz yiyordu hız farkı olduğu için ayrıca iki taraftada gelecek görüşü olduğu için zaten çok ayrı bir fark olmuyor luffy savaş esnasında gelecek görüşü kullanmıyor diyebileceğimiz bir argüman sunamayız.
Gelecek görüşü hızla aşılıyor wanoyu okursan base luffy gelecek görmeme rağmen kaidoya tepki veremiyorum gibi birşey diyor zaten her gelecek görüşü olan darbe yemeyecek olsaydı katakuride amiralleri döverdi senin mantığınla
Garp gelecek görüşü olan kuzanı blitzliyor
Kaido gelecek görüşü olan luffyi blitzliyor
Kuzan wb nin saldırısının geleceği yeri görüp orayı cizimsizleştirerek hasar almıyor gibi örnekler mevcut sen çok yanlış biliyorsun gelecek görüşünün olayını.
Luffy wanoda g5 i ilk kullandığında bindirdiği ağır yükten ötürü kısa sürede hemen yoruluyor bedeni alışık değildi çünkü ama savaş ilerledikçe devam edip toparlanıyor ve g5 i kizaruya kadar 2 kez kullandığı içinde daha deneyimli kısaca kizaru savaşında tüm enerjisini kullanana kadar formdan çıkmıyor zaten kizaruda star guna gelene kadar luffynin pilinin bittiğini zannediyor.
Bazı dövüşlerde tercih edilmiyor karakter o an meyveye daha fazla güveniyor vb gibi durumlar olarak ele alınmalı çünkü güç kıyasına plot armor yazar felan sokarsan çok sağlıklı sonuçlar olmaz çoğu sahne için birde luffy vs kaidonun işlenişi ile kizaru vs luffy birdeğil offscreen dövüş mevcut.
Warcurynin derisi çok sert demekki ama kral hakisi kullanımınında bir sınırı var zaten tükenip bitebilen bişey bittiği zamanda pilin bitiyor zoro-garp-roger da gördük.