Anketin süresi 1 gün olarak ayarlı zaten üstte dedim merak ettiğimden dolayı 

İşte zoro ile mihawk arasındaki fark
![]()
Zoro ile Mihawk arasında piksel farkı var demek istiyorİşte zoro ile mihawk arasındaki fark
![]()
Mihawk ne kadar yüceltilirse Zoro da ileride o kadar yüceltilmiş olacak.Kısacası daha şimdiden Zoro'nun geleceğini düşünüp ona göre yatırım yapıyorlar.Zoro fanlarının destur dediği tek konu herhalde, tarihe geçecek!
Bir de olmamış diyola, ne olmamışı oğlum?! Devrim oluyor burada.
Neden öyle düşündün ki?Siz bu anlayışla Rayleigh'i nasıl seviyorsunuz hayret doğrusu.
Rayleigh oldukça abartılabilecek seviyede bir adam ben aksini söylemiyorum ki.Keza Zoro da ileride bu kadar abartılacak bir seviyeye gelecek burası da kesin.Ben sadece Zoro fanlarının genel tutumundan bahsettim.Mihawk'ı en çok savunan kişiler genelde Zoro fanları oluyor çünkü.Şimdi biz Mihawk'ı şişirip yüceltiyoruz(!) ya... Rayleigh de Roger'ın sağ kolu ve kılıç ustası. Hem fiziksel olarak da aralarında benzerlik var Zoro ve Rayleigh arasında falan.. Nasıl bu iki adamı bağdaştırıp da Rayleigh'e ''abartılacak bir adam değil canım'' gibi laflar atmıyorsunuz, ya da seviyorsunuz ya bu adamı ? Bundan bahsediyorum.
Aslında doğru anlamışsın dostum.Zoro'nun rakibi olduğu için toz kondurtulmuyor bence.Fakat yanlış bir düşünce bu.Zoro'nun asıl gayesi değişti artık bunu Mihawk da anlamıştı.Anladım tamam. Senin konuyla ilgili yazdığın mesajda konu biraz şuna gelmiş :
- Mihawk aslında öyle gideri olan bir adam değil aslında. Abartılacak bişeyi de yok amaaaaa, Zoro'nun rakibi olduğu için fanları tarafında şişirilip abartılıyor işte..
Ben buna binaen mesaj yazdım.