Divine departure da pek doğru sayılmaz, Tanrısal nefret daha bir saldırı ismi gibi durmuş bence.Roger'ın bu saldırısının ismi Kamusari , Divine Departure olarak çevrilmişti Tanrısal Nefret ne alaka![]()
Divine departure da pek doğru sayılmaz, Tanrısal nefret daha bir saldırı ismi gibi durmuş bence.Roger'ın bu saldırısının ismi Kamusari , Divine Departure olarak çevrilmişti Tanrısal Nefret ne alaka![]()
Meyvenin özelliğine göre belli olur mesela buggy gözlem hakisini çok iyi kullansa yenilmez ama mihawk kralın hakisiyle buggy'i doğrar kardeşim küçümseme tutarDaha Buggy'i kesemeyen adam 2 yonkounun ortak saldırısını mı kesecek...
silaha haki eklenebiliyor bence eklenmiştir ya yoksa hakisiz slahın bir anlamı olmaz ki roger slash atarken odene hakili değil miydi yani? Ben haki bulunduğunu düşünüyorum içinde.Slashe haki eklenemez diye tahmin ediyorum sonuçta bir nesne değil ama saldırıyı yaparken ikisi de koka basmıştır.
Tipik Lütfü fanı.Mihawk'tan emin değilim ama Luffy yeni hakilye blockun allahını koyar bu saldırıya![]()
Geldiği yerde geri gönderirdi. Böyle böyle paslaşma oyununa dönerdi.Durdurmakla kalmaz geldiği yere geri gönderirdi.![]()
Allah'ım sen bu arkadaşa akıl fikir ver.Mihawk'tan emin değilim ama Luffy yeni hakilye blockun allahını koyar bu saldırıya![]()