Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Mihawk Elması Kesebilir mi?

Kesebilir elması.

Mihawk istediği her şeyi kesebilir yazmışsın. Yani Mihawk isterse yok edilemeyen poneglifleri bile kesebilir mi?

Yani Mihawk isterse yok edilemeyen poneglifleri bile kesebilir mi?
Poneglif e kadar derin düşünmemiştim ama kesme ihtimali var şahsen. Konu bir şeyleri kesmekse bu adam şahsen şu anda zirve karakter Rogerı'n da üstünde (genel güç olarak değil kılıç ustalığı olarak) En iyi kılıç ustası istediği her şeyi kessin bir zahmet ama ''poneglif'' biraz olayı karıştırıyor kararsız kaldım. İhtimali var diyelimde yarın öbür gün palyaço olmıyalım.

5dk düşünme molasından sonraki yeni fikrim: Bu maymun sevici en iyi kılıç ustası olsada kesemez. Bu ponegliflerin olayı zaten (yazdıklarının dışında) yok edilemez oluşları değil mi? O yüzden istisnai olarak kesemez gibi daha fazla düşünürsem daha farklı şeyler çıkabilir ama şuanlık ihtimal falanda vermiyorum. Çizik atmasına ihtimal veriyorum ama 2 ye bölme tarzı bir kesme olmaz gibi.

Son düzenleme:
Keser, Mihawk'ın sol kol ayarındaki adamı kesememesi saçma olur. En kötü ihtimalle Zoro vs Daz Bones gibi bir şey olur en son özel bir hareketle keser tekler.

Poneglif e kadar derin düşünmemiştim ama kesme ihtimali var şahsen. Konu bir şeyleri kesmekse bu adam şahsen şu anda zirve karakter Rogerı'n da üstünde (genel güç olarak değil kılıç ustalığı olarak) En iyi kılıç ustası istediği her şeyi kessin bir zahmet ama ''poneglif'' biraz olayı karıştırıyor kararsız kaldım. İhtimali var diyelimde yarın öbür gün palyaço olmıyalım.

5dk düşünme molasından sonraki yeni fikrim: Bu maymun sevici en iyi kılıç ustası olsada kesemez. Bu ponegliflerin olayı zaten (yazdıklarının dışında) yok edilemez oluşları değil mi? O yüzden istisnai olarak kesemez gibi daha fazla düşünürsem daha farklı şeyler çıkabilir ama şuanlık ihtimal falanda vermiyorum. Çizik atmasına ihtimal veriyorum ama 2 ye bölme tarzı bir kesme olmaz gibi.
Cevabın için teşkkürler. Şu kılıç karartma ve haki ile ilgili küçük bir teori vardı aklımda o yüzden sordum.

düz elması keser. Bu demek değil ki mihawk her şeyi kesecek. Yani zoro da birisiyle karşılaştığında dümdüz kılıcını kesmiyor karşıdaki rakibin. Ayrıca Mihawk'ın beyazbıyığa yaptığı saldırı öylesine yapılmış bir saldırıydı. Uzaktan yapılan kılıç saldırılarının çok etkili olmadığını biliyoruz. En güçlü adama bir atar yapayım da namım yürüsün hesabıyla 1 km öteden slash attı adama. Yani MF'de Dof'un ne kadar gücünü gördüysek mihawk'ın da o kadar gücünü görmüşüzdür diyorum. Hele ki oden, Ryuma gibi tipler tanıtıldıktan sonra bir kara kılıç kullanıcısının gücü amiral seviyesi vardır en az. Ki elmaz jozunun kolunu amiral alabiliyor bu da benim için yeterli.

Mihawk bu serideki gelmiş geçmiş en büyük kılıççı. Mihawk elmas kesemezse kimse kesemez. Seri sonu Zoro'nun kılıç konusunda Mihawk'ı geçmesi çok düşük bir ihtimal.

Mihawk bu serideki gelmiş geçmiş en büyük kılıççı. Mihawk elmas kesemezse kimse kesemez. Seri sonu Zoro'nun kılıç konusunda Mihawk'ı geçmesi çok düşük bir ihtimal.
Mihawk'ın en büyük kılıç ustası olduğu seride geçiyor ancak gelmiş geçmiş kısmı hiçbir yerde geçmiyor, Muhtemelen Ryuma mihawk'tan çok daha güçlüydü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık