Sanki o zamanlar Mihawk'ın gücünü biliyordu. Bilse zaten kırkıncı bölümlerde meydan okumazdı.Ve Zoro bu sözü hedefi en iyi kılıç ustası olan Mihawk'ı geçmek olduğu halde söylüyor
Poneglif e kadar derin düşünmemiştim ama kesme ihtimali var şahsen. Konu bir şeyleri kesmekse bu adam şahsen şu anda zirve karakter Rogerı'n da üstünde (genel güç olarak değil kılıç ustalığı olarak) En iyi kılıç ustası istediği her şeyi kessin bir zahmet ama ''poneglif'' biraz olayı karıştırıyor kararsız kaldım. İhtimali var diyelimde yarın öbür gün palyaço olmıyalım.Yani Mihawk isterse yok edilemeyen poneglifleri bile kesebilir mi?
Cevabın için teşkkürler. Şu kılıç karartma ve haki ile ilgili küçük bir teori vardı aklımda o yüzden sordum.Poneglif e kadar derin düşünmemiştim ama kesme ihtimali var şahsen. Konu bir şeyleri kesmekse bu adam şahsen şu anda zirve karakter Rogerı'n da üstünde (genel güç olarak değil kılıç ustalığı olarak) En iyi kılıç ustası istediği her şeyi kessin bir zahmet ama ''poneglif'' biraz olayı karıştırıyor kararsız kaldım. İhtimali var diyelimde yarın öbür gün palyaço olmıyalım.
5dk düşünme molasından sonraki yeni fikrim: Bu maymun sevici en iyi kılıç ustası olsada kesemez. Bu ponegliflerin olayı zaten (yazdıklarının dışında) yok edilemez oluşları değil mi? O yüzden istisnai olarak kesemez gibi daha fazla düşünürsem daha farklı şeyler çıkabilir ama şuanlık ihtimal falanda vermiyorum. Çizik atmasına ihtimal veriyorum ama 2 ye bölme tarzı bir kesme olmaz gibi.
Geçeceği kesin ya. Oda ta serinin en başından birisine hayal verdiyse yaptırır.Seri sonu Zoro'nun kılıç konusunda Mihawk'ı geçmesi çok düşük bir ihtimal.
Mihawk'ın en büyük kılıç ustası olduğu seride geçiyor ancak gelmiş geçmiş kısmı hiçbir yerde geçmiyor, Muhtemelen Ryuma mihawk'tan çok daha güçlüydü.Mihawk bu serideki gelmiş geçmiş en büyük kılıççı. Mihawk elmas kesemezse kimse kesemez. Seri sonu Zoro'nun kılıç konusunda Mihawk'ı geçmesi çok düşük bir ihtimal.