Deli Paşa
Ben tam aksini düşünüyorum. Meyvenin böyle bir kılıca yedirilmesi demek, meyvenin değil, kılıcın heba edilmesi demek.
O kılıç o meyveyi öpüp başına koysun heralde başına gelebilecek en iyi şey olur :SBen tam aksini düşünüyorum. Meyvenin böyle bir kılıca yedirilmesi demek, meyvenin değil, kılıcın heba edilmesi demek.
Neden böyle düşünüyorsun ki ?Ben tam aksini düşünüyorum. Meyvenin böyle bir kılıca yedirilmesi demek, meyvenin değil, kılıcın heba edilmesi demek.
O hayal gücünü Oda'ya bırakalım.Kılıca ateş logiası yedirseler(nasıl yedireceklerse) kılıç logia mı olur?
Misal salladın kılıcı rakip kılıçla çarpıştı ne olacak?Logia sonuçta kılıç içinden geçecek?,Spandaman'ın ki zoandı neyse istediği an şekle giriyordu peki logiada aç kapa olayı nasıl olacak? karışık mevzu kılıca logia meyvesi yedirmek.![]()
Konu açıldığında Rebecca henüz ortaya çıkmamıştı. Rebecca 704. sayıda ilk defa görünüyor, konu açıldığında ise manga 700. sayıdaydı.Rebeccayı neden eklemediğini merak ettim tanışma kısmında meyveyi istediğini söylemişti. Dof' u yenmek için ve luffy biraz da olsa etkilenmişti. Benim oyum eğer koyarsan rebecca ya.