Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyveyi Kim Yemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tayfaya yar olursa Sanji'ye yakışır ancak Sanji yerse monster trioda tepeye çıkar.O yüzden bana BB'ye yar olacak gibi geliyor.Meyve toplayan adam bu kadar güzide bir logiayı turnuvanın galibine bırakır mı sizce ?(Burgess kazanırsa ayrı tabi:D)BB'nin adamlarının kolezyumda olduğuna eminim ben.Olası bir Burgess mağlubiyeti sonrası BB'nin adamları ortalığı karıştıracaktır.Hem nakamalarının yenilmesi hem de meyve bunun için iyi bir sebep olur.

Shinigami

Sanji yemez.Net şekilde Thriller Bark'ta söyledi, hayalindeki tek meyvenin yenmiş olduğunu.Zoro kılıçlarından birine yedirebilir ama o zaman da güzelim meyve sanki havada kalmış olur :D İmkansız gibi görünüyor ama keşke Luffy yiyebilse.

Bu arada şöyle bir teorim var ne kadar tutarsa artık
Madam shirly Balık adam adasının yokedilmesini gördüğünde orada Luffy var ve her yer alev için acaba diyorum Luffy yiye bilir mi ?

Mantıksız ama o öngürünün doğru olacağını var sayarsak mantıklıda :D

Deli Paşa

Ben Zoro'nun katanalarına yedirilmesine karşıyım. Önemsiz bir meyve için katanaları heba edeceğini sanmıyorum Zoro'nun. Çünkü üç katana da çok değerli katanalar. Hem katanalardan birine yedirmiş olsa bile, logia olduğu için hiçbir şeyi kesemez hale gelir. Yada düşmanın kılıcını engellemeye çalıştığını düşünün. Hooppp, katana dağıldı, Zoro'nun göğsünde kocaman bir yara. Hani bütün halde tutmak için haki kullansa, sürekli halde olması lazım. Bu da Zoro'nun en küçük dövüşte bile yorgun düşmesine neden olur. Hatta ve hatta, Zoro'nun katanayı tutması için bile haki kullanması gerekir. Malum meyveyi yedirdiğimizde kabzası da ateşe dönüşecek. Zoro'nun katanayı tutamadığını düşünsenize! :D

Bir nesneye logia meyve yedirilmisi fikrini kim attı ortaya işe yaramazlığını geçtim hangi salak bir logiayı öyle bir iş için harcar :D

Ben Zoro'nun katanalarına yedirilmesine karşıyım. Önemsiz bir meyve için katanaları heba edeceğini sanmıyorum Zoro'nun. Çünkü üç katana da çok değerli katanalar. Hem katanalardan birine yedirmiş olsa bile, logia olduğu için hiçbir şeyi kesemez hale gelir. Yada düşmanın kılıcını engellemeye çalıştığını düşünün. Hooppp, katana dağıldı, Zoro'nun göğsünde kocaman bir yara. Hani bütün halde tutmak için haki kullansa, sürekli halde olması lazım. Bu da Zoro'nun en küçük dövüşte bile yorgun düşmesine neden olur. Hatta ve hatta, Zoro'nun katanayı tutması için bile haki kullanması gerekir. Malum meyveyi yedirdiğimizde kabzası da ateşe dönüşecek. Zoro'nun katanayı tutamadığını düşünsenize! :D
Önemsiz meyve derken ? Güzide bir logia meyvesi kardeşim Mera Mera.Dövüşen adamlara bir bak:Burgess,Luffy,Bellamy,Barto,Cavendish daha saymama gerek var mı? Yerin dibine sokmaya gerek yok meyveyi.

Deli Paşa

Benim meyveyle sorunum yok. Hatta mera mera seride, Enelin goro gorosundan sonra sevdiğim ikinci meyve diyebilirim. Ama bu katanalar özel. Çok özel! Meitou sonuçta hepsi. Üçü de en ünlü katanalardan. Hani sıradan bir katana olsa ve işe yarayacağını bilsem mera mera ilk kullanacağım meyve olurdu. (Goro goro'yu bir kılıca yakıştıramıyorum.)

Benim meyveyle sorunum yok. Hatta mera mera seride, Enelin goro gorosundan sonra sevdiğim ikinci meyve diyebilirim. Ama bu katanalar özel. Çok özel! Meitou sonuçta hepsi. Üçü de en ünlü katanalardan. Hani sıradan bir katana olsa ve işe yarayacağını bilsem mera mera ilk kullanacağım meyve olurdu. (Goro goro'yu bir kılıca yakıştıramıyorum.)
Kılıca logia yakışmaz zaten.Ayrıca böyle bir meyveyi kılıca yedirip heba etmez Oda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık