Yubashiri'yi paslandıran Marine askeri Shuu Doflamingo'nun yaptığı kafesi bozabilir.Telleri yeter yav kesilmiyor adamın teli... Kılıca ne gerek var .![]()
Yubashiri'yi paslandıran Marine askeri Shuu Doflamingo'nun yaptığı kafesi bozabilir.Telleri yeter yav kesilmiyor adamın teli... Kılıca ne gerek var .![]()
İngilizcesi çıkarsa bana da haber verir misin? Ben de okumak istiyorum şu novelleri.Ben de takip etmedim pek sonrasını. Ne oldu bilmiyorum. İngilizcesi çıktıysa çevirebilirim bi ara.
Ünlü olsa da, dereceli değil.Law ın kılıcıda ünlü değil miydi?
Deyiverim mi.Gemi olayı neymiş onu bile bilmiyorum mesela.
Alıntı yaptığım kaynakta Shanks'ın kılıcı yoktu. O yüzden konuda da yok.Shanks'ın Gryphone'sini de ekleseymişsin keşke. En azından oyunlarında kılıcın neler yaptığını gördük. Oldukça etkili bir kılıç en üstün 12 kılıçtan biri olduğu kesin. Eklemek istersen bir göz at derim
Shiryu'nun kılıcı Sağanak. Resmi bilgi.Shiryu nun kılıç şodai kitetsu dan olabilir mi ki ? Malum adam psikopat yakışır.Gerçi kitetsuların belli kabzası var benzemiyor ama bi ihtimal.Ayrıca tenguyama da baya marifetli çıktı.21 den isimli kılıcı yapmış(yılan biçen),nida ve sandai de var.Aslında buradan yola çıkarak olayın çelikte bittiğini de söylemek yanlış olmaz.Demirci de 21 yapma yeteneği var ama 2-3 numara alt sınıf ya da üst de döve biliyor.Keşke hazan suyunun tam özelliğini görseydik bana görmedik gibi geldi enma dan sonra.Ve wado nun yeteneği de belirsiz zoro dan bu konuda bir şeyler beklenir artık.
21 den mi yani ?Shiryu'nun kılıcı Sağanak. Resmi bilgi.
bilinmiyor.21 den mi yani ?