Töbe de, Zoro da beleş kılıç görse mezara girecek.Ölünce onun kılıcı da Zoro alacak mı sizce ?
![]()
Töbe de, Zoro da beleş kılıç görse mezara girecek.Ölünce onun kılıcı da Zoro alacak mı sizce ?
![]()
Onun Noveli ne oldu ya saygı değer modumuz @Kuroro gemi kısmını çevirmişti ama sonra kaldı. Çıkıyormu ki ?Lanetli bir nodachi türü Japon kılıcı olduğu biliniyor. Senin gibi hikayesini bekliyorum bende. Umarım novelinde gemisi bahsedildiği gibi kılıcı da bahsedilir.![]()
Zoro napsın boyu kadar kılıcı.Ölünce onun kılıcı da Zoro alacak mı sizce ?
![]()
En son baktığımda çevirisi hala yarımdı. Çıksa da tamamını okuyabilsek.Onun Noveli ne oldu ya saygı değer modumuz @Kuroro gemi kısmını çevirmişti ama sonra kaldı. Çıkıyormu ki ?
Sonra da Doflamingo'yu ilk beşe bile koymazsın. Biliyoruz.Ben de azcık Doffy'ciliğe buyururum xd
Telleri yeter yav kesilmiyor adamın teli... Kılıca ne gerek var .Asıl olay Doffy - samada. Ne kılıç kullanıyor ne bir şey. Saf güç ile her şeyin üstüne çıkmış. Gerçek bir Yıldız.![]()
Töbe de, Zoro da beleş kılıç görse mezara girecek.
Hadi yaEn son baktığımda çevirisi hala yarımdı. Çıksa da tamamını okuyabilsek.![]()
Adama gökten parlement yağar gibi kılıç yaģıyor.
Zoro : Getir aga getir onu da getir 4 kılıç yaparız.Poşet herif bir işe yaramıyordu zaten bari kılıcı bir işe yarasın.
Ben de takip etmedim pek sonrasını. Ne oldu bilmiyorum. İngilizcesi çıktıysa çevirebilirim bi ara.Onun Noveli ne oldu ya saygı değer modumuz @Kuroro gemi kısmını çevirmişti ama sonra kaldı. Çıkıyormu ki ?