Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Geçenlerde Dorohedoro diye bir seriye denk geldim. Seriye birazcık göz gezdirdim ilgi çekici geldi. Atmosferi çekiciydi. Bilgisi olan var mı başlasam zaman kaybı olmuş olur mu ?
Kesinlikle zaman kaybı olmaz güzel seridir. Tiplemeleri, olay akışı, absürtlüğü, kendine has evreni okuyanı içine çekiyor. Ben severek eğlenerek okudum. 167'de final oluyor zaten. Biraz kısa sürdü ama tadında bıraktı. Filmi çekilesi mangalardan.
Nikaido benim en favori karakterim.:utan:

Biraz başlarına bakmıştım açmamıştı beni :( Sonradan güzelleşiyor mu
Güzelleşmek ne kelime harika. Bende ilk başlarda sıkılıp kapatmıştım ama aralıksız okuyup iki günde bitirdim. Şöyle söyleyeyim; animesi çıksa zirveye oturur op'u falan tutar atar yani o derece.

Güzelleşmek ne kelime harika. Bende ilk başlarda sıkılıp kapatmıştım ama aralıksız okuyup iki günde bitirdim. Şöyle söyleyeyim; animesi çıksa zirveye oturur op'u falan tutar atar yani o derece.
Haydaa listeme tekrar alıyorum o zaman. Kingdomdan önce okuyorum :) Peki monster ile ne bağlantısı var tavsiye ettin merak ettim :D

Haydaa listeme tekrar alıyorum o zaman. Kingdomdan önce okuyorum :) Peki monster ile ne bağlantısı var tavsiye ettin merak ettim :D
One Piece'den eski tadı alamayınca bende başka mangalara yöneldim. Kingdom'u çevrildiği yere kadar okudum çok beğendim. Sonrada tavsiyeler üzerine ToG'a başladım ve onu çok daha fazla beğendim. Senide böyle manga şey ederken görünce tavsiye edemeden şey edemedim. Nedense bu seriyi daha fazla insana tanıtmak için kendimi sorumlu hissediyorum o kadar güzel yani. Bölüm sonlarında yazarın notları oluyor ileriye dönük bilgiler falan veriyor onları da oku mutlaka.

One Piece'den eski tadı alamayınca bende başka mangalara yöneldim. Kingdom'u çevrildiği yere kadar okudum çok beğendim. Sonrada tavsiyeler üzerine ToG'a başladım ve onu çok daha fazla beğendim. Senide böyle manga şey ederken görünce tavsiye edemeden şey edemedim. Nedense bu seriyi daha fazla insana tanıtmak için kendimi sorumlu hissediyorum o kadar güzel yani. Bölüm sonlarında yazarın notları oluyor ileriye dönük bilgiler falan veriyor onları da oku mutlaka.
Teşekkürler :) Eğer dersen ki Feng Shenden, berserkten bile güzel yarıda bırakıp devam edicem :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık