Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Record of Ragnarok

Arena dövüşleri seviyorsanız sırf dövüş içeren bir seri. Tanrılar vs İnsanlar olarak geçen bir seri. Vegabond okuyanlar için tanıdık simalar, Adem, Zeus, Thor, Shiva gibi tiplemeler var. Savaş sahneleri çok muazzam, güzel flashbacklerle de her karakteri tanıtıyorlar. Mitolojik tanrılar ile gerçek hayatta yaşamış insanları gösteriyor bol bol.

Milenyum nesli mangakalar yavaş yavaş çekiliyor. One Piece bile sona yaklaştı. Ben yeni çağın Dragon Ball'unu, One Piece'ini arıyorum. Bu yüzden özellikle yeni serilerle ilgileniyorum.
Artık uzun soluklu seriler pek çıkmıyor. İnsanlar artık hızlı tüketilecek içeriğe daha fazla ilgi gösteriyor bence.

Manga önerisi alabilirm.

Klasik bilinen mangaların hemen hemen tamamını okudum. Bu yüzden kıyıda köşede kalmış, kaliteli manga önerisi alabilirim.

Banana Fish

Konu: New York’da sıradışı bir şekilde düzgün bir fiziği ve olağanüstü dövüş yeteneği olan, genç Ash’in başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Sokak çetesi lideri olan Ash, adamlarından biri tarafından öldürülen birisinin ölmeden önce söylediği “Banana Fish” isimli gizemi duyar. Aynı zamanda, kameraman yardımcısı olarak malzeme toplamaya gelen Japon Okumura Eiji ile tanışır. Ve ikisi beraber “Banana Fish” gizeminin peşine düşerler…

Okumak isteyen var ise buradan okuyabilir
Animesi de var izlemek isteyen var ise buradan izleyebilir

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık