Luffy de yapmaz ki zaten onu, mevcut düzeni yıkıp yeni birinin oluşmasına ön ayak olur sadece.Sanki Luffy'de çok liderlik vasfı varmış gibi..
Luffy de yapmaz ki zaten onu, mevcut düzeni yıkıp yeni birinin oluşmasına ön ayak olur sadece.Sanki Luffy'de çok liderlik vasfı varmış gibi..
Şöyle daha iyi."Seri sonu Yeni Düzen'in en büyük yaratıcısı ve aynı şekilde bir o kadar da engeli olan Luffy , Zoro'ya teslim olacak."
Capori - 05.12.2020
Unutma, unutturma.
Abi o kısacık yazıyı da okumamışsın senCoby yerine Zoro daha hoş olur falan demişsin, Coby'e o misyon yükleniyor onun yerine koyduğunda neye çıkacak sonuç?
Senin ne farkın kaldı şimdi çat diye tartışmanın ortasına söylenmemiş bir şeyi söylenmiş gibi iddia eden DnS'tenLuffy kendini Zoro'ya teslim eder ederse.Coby de olabilir.
Öyle alma virajı araba devrilecek.Şöyle daha iyi.
Abi o kısacık yazıyı da okumamışsın sen
Senin ne farkın kaldı şimdi çat diye tartışmanın ortasına söylenmemiş bir şeyi söylenmiş gibi iddia eden DnS'ten![]()
Olum Zoro gene çok eğreti duruyor lan çıkar onu oradan aahahhahahaaa neden Zoro ya lanet gelsin Coby falan desen milletin iyiymiş diyeceği teori şimdi büyük bir fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Şöyle daha iyi.
Abi o kısacık yazıyı da okumamışsın sen
Senin ne farkın kaldı şimdi çat diye tartışmanın ortasına söylenmemiş bir şeyi söylenmiş gibi iddia eden DnS'ten![]()
o direksiyonda sen varsın yalnız , git o dediklerini söyleyen yazılarımı alıntıla benim.Öyle alma virajı araba devrilecek.
Tamam Coby olsun sizi mi kıracağımOlum Zoro gene çok eğreti duruyor lan çıkar onu oradan aahahhahahaaa neden Zoro ya lanet gelsin Coby falan desen milletin iyiymiş diyeceği teori şimdi büyük bir fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Kızma dostum, bir Zoro fanı olarak Zoro'yu Luffy yanına koymak istemen doğal. Ama tüm tayfa zaten öyle bir durumda Luffy ile birlikte o mevzuda rol oynamış olacak. Coby yerine koyman gereksiz.o direksiyonda sen varsın yalnız , git o dediklerini söyleyen yazılarımı alıntıla benim.
Luffy ve Zoro dışında zirve hayali olan başka birisi yok tayfada :/ Bizimkisi dünyanın en karabacaklısı falan olmak istiyor da ben mi bilmiyorum onu da sen yüce Sanjici olarak açıklarsın artıkKızma dostum, bir Zoro fanı olarak Zoro'yu Luffy yanına koymak istemen doğal. Ama tüm tayfa zaten öyle bir durumda Luffy ile birlikte o mevzuda rol oynamış olacak. Coby yerine koyman gereksiz.
Zoro gibi Sanji de savaşacak işte, sanki Luffy ve Zoro tek başına mı yenecek tüm rakiplerini?Luffy ve Zoro dışında zirve hayali olan başka birisi yok tayfada :/ Bizimkisi dünyanın en karabacaklısı falan olmak istiyor da ben mi bilmiyorum onu da sen yüce Sanjici olarak açıklarsın artık
Yav ne alakası var bu dediğimle senin dediğinin.Sanji'nin zaten öyle bir hayali olsaydı Zoro tayfanın muçosu olurdu.Zoro gibi Sanji de savaşacak işte, sanki Luffy ve Zoro tek başına mı yenecek tüm rakiplerini?