Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Final Akıbeti Ne Olacak?

Luffy'nin Seri Sonu Akıbeti Ne Olacak?

• Ömrü azaldığı için çok ağır bir hastalık geçirecek ve ölecek.

Kullanılan: 31 41.3%
  • Biri tarafından öldürülecek.

Kullanılan: 4 5.3%
  • Luffy'e hiçbir şey olmayacak ve 2 dana etiyle yeniden iyileşecek.

Kullanılan: 24 32.0%
  • Luffy,yaşamak için Law'ın Ölümsüzlük gücünü kullanmak zorunda kalacak.

Kullanılan: 16 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    75

Üye silindi 5781

Luffy’i idama götüren kişi korsan avcısı Zoro olacak ne demek :confused:
Luffy'yi elinden tutup götürcek işte te allam lkfjasdlfkasjdfklasjdfsa Zoro dövecek mi dedim.Orada Luffy teslim olacak dedim , teslim oluyorsa Zoro nasıl idam etsin Luffy'yi..Zoro götürcek dedim sadece nerede yazıyor idam ediyor diye.Neyse pek takılmayın artık o hikayeye

Luffy'yi elinden götürüp götürcek işte te allam lkfjasdlfkasjdfklasjdfsa Zoro dövecek mi dedim.Orada Luffy teslim olacak dedim , teslim oluyorsa Zoro nasıl idam etsin Luffy'yi..Zoro götürcek dedim sadece nerede yazıyor idam ediyor diye.Neyse pek takılmayın artık o hikayeye
Senaryom bu diye girmişsin , Zoro’nun korsan avcısı oldugunu vurgulamışsın, luffy’den sonrada seride yeri olacağını söylemişsin ben Luffy’i o idam eder ve onun üstündende nam salar gibi anladım. Snape’in Dumble’ı öldürmesi tarzı dramatik birşey falan :d

Üye silindi 5781

Senaryom bu diye girmişsin , Zoro’nun korsan avcısı oldugunu vurgulamışsın, luffy’den sonrada seride yeri olacağını söylemişsin ben Luffy’i o idam eder ve onun üstündende nam salar gibi anladım. Snape’in Dumble’ı öldürmesi tarzı dramatik birşey falan :d
Zoro Luffy'yi öldüremez ki.Yoksa öyle bir senaryo fena olmazdı :D Luffy kendini Zoro'ya teslim eder ederse.Coby de olabilir.Dediğim gibi senaryoyu yazmam oluşturmam 2 dakikamı aldı.Biraz daha düşünsem daha tartışılacak bir senaryo bulurum heralde :D

Luffy'yi elinden tutup götürcek işte te allam lkfjasdlfkasjdfklasjdfsa Zoro dövecek mi dedim.Orada Luffy teslim olacak dedim , teslim oluyorsa Zoro nasıl idam etsin Luffy'yi..Zoro götürcek dedim sadece nerede yazıyor idam ediyor diye.Neyse pek takılmayın artık o hikayeye
Şaka bir yana Zoro öldürebilir seri sonu.Luffy çok acı çekiyordur zehir gibi virüs gibi yada onu kötü bir ölüm bekliyordur kapana kısılmıştır zoronun onu öldürmesini tercih edebilir.Zoro öldüreceğim bir gün diyordu...

Üye silindi 5781

Zoro iki koyun güdemez yeni düzenin başına mı geçecekmiş?
Abi şöyle hiçbir şeyi okumayan insanlar gibi davranmayın şu yazılan yazılara.Hani göster bana Yeni Düzen'in başına Zoro'nun geçtiğini belirten tek mesaj belirt şurada.

Abi şöyle hiçbir şeyi okumayan insanlar gibi davranmayın şu yazılan yazılara.Hani göster bana Yeni Düzen'in başına Zoro'nun geçtiğini belirten tek mesaj belirt şurada.
Coby yerine Zoro daha hoş olur falan demişsin, Coby'e o misyon yükleniyor onun yerine koyduğunda neye çıkacak sonuç?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık