Bence bizim bandajcı geyik kendini Luffy üzerinden kanıtlayacak. Zaten hedefi her hastalığı tedavi etmek. 2. defa hata yapmaz.
Bu olay Zorocu fantezisi değil ki. Olaya niye Zorocu-Sanjici-Luffyci gözüyle bakılıyor anlamadım , objektif kafamdaki senaryoyu dile getirmek istedim o kadar.Nami konusunda hala arkasındayım Nami'nin.Bir Sanji fanı olarak hardcore zorocu fantezisi yapman beni daha çok üzdü gerçi Sanji fanlığı rp olabilir bilmiyorum geçenki Nami postun falan şekilli şukullu işlerdi. Luffy gene şovunu yapar da böyle anlamsız bir şey olmaz.
Zorocu fantezisi değil dediğin şey şu "Luffy ''Yeni Düzen''in itibarı ve güvenilirliği için bizzat gidecek toplum içinde idam olacak.İdama götüren kişi ve Yeni Düzen'de yeri olacak kişi ise ''Korsan Avcısı'' Zoro olacak." Bunu hardcore zorocular dahi yazmaz dostum ben makara yaptığını düşünüyorum zaten cidden yazmadım onu sen fan muhabbeti açınca oradan devam ettim. Umarım ciddi değilsindir yani.Bu olay Zorocu fantezisi değil ki. Olaya niye Zorocu-Sanjici-Luffyci gözüyle bakılıyor anlamadım , objektif kafamdaki senaryoyu dile getirmek istedim o kadar.Nami konusunda hala arkasındayım Nami'nin.
Beğenmediysen direkt dile getir bunu ki getirdin de.Fazlasına gerek yok bence.
Hardcore Zoro fanı zaten.Tüm çevresi hardcore yeşil Capori de Sanji fanlarının içine ajan olarak gönderildi Kanjuro misali.Seri bitince onun da rolü bitecek.Zorocu fantezisi değil dediğin şey şu "Luffy ''Yeni Düzen''in itibarı ve güvenilirliği için bizzat gidecek toplum içinde idam olacak.İdama götüren kişi ve Yeni Düzen'de yeri olacak kişi ise ''Korsan Avcısı'' Zoro olacak." Bunu hardcore zorocular dahi yazmaz dostum ben makara yaptığını düşünüyorum zaten cidden yazmadım onu sen fan muhabbeti açınca oradan devam ettim. Umarım ciddi değilsindir yani.
Nami konusunda da yazım tarzın güzel ama olaya bakış açın sıkıntılı yani en azından bir Sanji fanı için iyi bir bakış açış değil o. Sahneye yedirsen Usopp'un dahi on numara yakışacağı aksiyona Sanji'nin yakışmayacağını düşünmen benim gözümde problemdir bir Sanji fanı için.
Sen de son zamanlarda hardcore zorocuları fişfikleyip duruyorsun MW gözden kaçmıyor bakalım nereye kadar devam edecenHardcore Zoro fanı zaten.Tüm çevresi hardcore yeşil Capori de Sanji fanlarının içine ajan olarak gönderildi Kanjuro misali.Seri bitince onun da rolü bitecek.![]()
Bana bunu dememelisin.Forumda kritik atanlar diye bahsettiğin kişilerle DC'de 9v2 (@Kangai no Jakku sağolsunZorocu fantezisi değil dediğin şey şu "Luffy ''Yeni Düzen''in itibarı ve güvenilirliği için bizzat gidecek toplum içinde idam olacak.İdama götüren kişi ve Yeni Düzen'de yeri olacak kişi ise ''Korsan Avcısı'' Zoro olacak." Bunu hardcore zorocular dahi yazmaz dostum ben makara yaptığını düşünüyorum zaten cidden yazmadım onu sen fan muhabbeti açınca oradan devam ettim. Umarım ciddi değilsindir yani.
Nami konusunda da yazım tarzın güzel ama olaya bakış açın sıkıntılı yani en azından bir Sanji fanı için iyi bir bakış açış değil o. Sahneye yedirsen Usopp'un dahi on numara yakışacağı aksiyona Sanji'nin yakışmayacağını düşünmen benim gözümde problemdir bir Sanji fanı için.
lan onu ordan nasıl çıkardın ben öyle bir şey diyebilir miyim sinirlendirmeyin yemin ediyorum silecem o yorumu@Capori ben mi yanlıs okuyorum yoksa Zoro Luffy’i idam mı edecek dedin?
Luffy’i idama götüren kişi korsan avcısı Zoro olacak ne demeklan onu ordan nasıl çıkardın ben öyle bir şey diyebilir miyim sinirlendirmeyin yemin ediyorum silecem o yorumu
Sana hardcore zorucusun demiyorum olum onların yazacağı bir şeyi yazmışsın diyorum ki hakikaten öyle ama zaten makara yaptığını düşündüğümü söyledim yani onu geçelim. Dc'de olan Dc'de kalır bir Sanji fanı olarak Sanji'ye art niyetli yaklaşacak insanların elini güçlendirme olaya hikaye açısından bakıp güzel güzel yazılarla başkalarını yücelterek. Oda'nın gözünde Nami'nin yeri daha büyük olabilir bunda problem yok ama OP'un kırılma anlarından biri olan, olacak, olmuş her sahneye Sanji de boru gibi yakışır güzel kardeşim. Nami konusunda dediklerini anlıyorum ve durumun farkındayım ama birileri Oda'ya bu konuda kafasındaki her neyse seriye adam akıllı yediremediğini iletmeli çünkü benim okuduğum seride karakterin o kadar büyük bir ederi yok yani. Ki kendisini çok severim OP evreninde yaşasam aşık olacağım kadındır.Bana bunu dememelisin.Forumda kritik atanlar diye bahsettiğin kişilerle DC'de 9v2 (@Kangai no Jakku sağolsun) attım Sanji konusunda.Kim haklı kim haksız bilemeyiz artık onu , herkes farklı bir şey der ama beni Zorocu olarak suçlamak gerçek dışı bir olay
.Ben zaten böyle bitmesini istemem, Luffy ölür ama böyle bir senaryo olmaz, zaten götümden 2 dakikalık bir senaryo uydurdum.Ciddi ciddi 2 dakikamı aldı.Düşünmedim üstünde yani.
Nami konusunda da yüzde yüz haklıyım.
Yani siz büyük ihtimalle yıllardır forumda olduğunuz için bir Sanjici'nin Sanji'yi geri plana atmasına karşısınız ama gerçek bu.Bu adam tayfanın geri kalanını koymayıp Nami-Zoro-Luffy için onlara özel renkli manga kapağı çıkartan adam.
Bana göre Sanji öndedir rol olarak , manga panelleri olarak ama Oda'nın gözünde hikayesel olarak öyle değil.Sanji Nami-Zoro'dan daha çok çizilmiş manga paneli olarak ama olay bu değil , o konu hikayesel olarak bir kıyaslamaydı.
BB'nin o muazzam repliğinde Sanji oraya olmazdı abi , Nami cük oturmuş oraya.