Valla çiçekli böcekli akainunun kadın olması daha bir muhtemel benceIvankov Dragon'u kadın yapmış zamanında. Anası Dragon Babası Akainu.
Valla çiçekli böcekli akainunun kadın olması daha bir muhtemel benceIvankov Dragon'u kadın yapmış zamanında. Anası Dragon Babası Akainu.
Neden kimse ivankov olabileceğini düşünmüyor! ?Dragon'dur. Ivankov el atıp tüp bebek yaptırmıştır kendi kendisine.
Ivankov erken menopoza girmiştir.Neden kimse ivankov olabileceğini düşünmüyor! ?
Ivankov Dragon'u kadın yapıp kendi babası olmuş olabilir ama tersi mümkün değilNeden kimse ivankov olabileceğini düşünmüyor! ?
Luffy zaten annesinin yaşıyor olup olmamasını önemsemez, umrunda dahi olmaz bence. Devrimcilerin karargahı yok edildiğinde babası hiç umrunda bile olmamıştı sadece Saboyu merak etmişti. O yüzden tabiki dediğin gibi Anne olarak birini görecekse Dadan'i görür.Bu arada Luffy’i doğuran kadın kim bilmiyorum ama muhtemelen kutsallardan çıkacak... Luffy’i doğuran kadın dedim çünkü Luffy’nin gerçek annesi Dadan’dır...
Aynı konunun ana-baba versiyonu zoro için var mıdır buşido başkanBu arada Luffy’i doğuran kadın kim bilmiyorum ama muhtemelen kutsallardan çıkacak... Luffy’i doğuran kadın dedim çünkü Luffy’nin gerçek annesi Dadan’dır...
OP de böyle genel bir çizgi var resmen... Kimse öz evladına sahip çıkmıyor... herkesin Ana-Baba diye gördüğü genelde hep başkaları... Oda’nın ailevi sorunları var sanırım jsjsjsjLütfü zaten annesinin yaşıyor olup olmamasını önemsemez, umrunda dahi olmaz bence. Devrimcilerin karargahı yok edildiğinde babası hiç umrunda bile olmamıştı sadece Saboyu merak etmişti. O yüzden tabiki dediğin gibi Anne olarak birini görecekse Dadan'i görür.