Luffy’e kızıp Ace’i öldürürdü bu manyak yine kabak Ace’in başına patlardı gene anlayacağın.Luffy babasını takmazdı. Ace ise acayip takardı. Akainu için hangisi daha kötü bilemedim. Yanlış anlaşılmasın ikisini de öldürürdü kesin. Ben sadece ilk hangisine patlayacağını merak ettim. :S
HxH'deki malum karakter gibi bu da önce büyüyüp güçlensinler diye hemen öldürmez mi diyorsun?Şu da bir seçenek hani.Önce korsan olup ün yaparlar sonra Garp gibi olmaz Saka peşlerine düşüp tek tek avlar psikopat çünkü.![]()
Yok onla alakası yok.Benim ailemden böyle kötü korsan çıkamaz bu utancı temizlemeliyim elaleme ne derim biz adaletiz burda kafası.Yakalama da değil bulduğu zaman cinnet geçirir deliğe dönerdi iş.HxH'deki malum karakter gibi bu da önce büyüyüp güçlensinler diye hemen öldürmez mi diyorsun?![]()
ben de bu şekilde düşünüyorum. luffy etrafında örnek alabileceği birini bulamadığı için bir şekilde shanks'ın ellerine itilmiş oldu. arkasında sakazuki bir figür olduğu taktirde kesinlikle en güçlü denizci olmak gibi bir hayal kurar ve bu yönde ilerlerdi.Luffy'nin korsan olmasını sağlayan en önemli kişi Shanks olduğu için onun yokluğunda korsanlığa yöneleceğini sanmam.Denizci olma ihtimali var ama büyük ihtimal Aokiji ve Garp'ın kafa yapısına sahip biri olurdu.Ace için söylenecek pek fazla bir şey yok.Tahminimce ne olursa olsun korsan olurdu gibi.
Luffy de şoktan dolayı komaya girer ve bu kadar kırılgan olması Akainu'yu tümden çileden çıkarırdı. Ondan sonra gelsin ID'de her gün işkence. Öldürmekten beter ederdi.Luffy’e kızıp Ace’i öldürürdü bu manyak yine kabak Ace’in başına patlardı gene anlayacağın.![]()