Luffy ve Ace'i kim ipler, başbuğum beni alsın yanına 

Ace belirsiz. Yeter ki denizcilerden birisini baba olarak görsün tamam daha da bir yere gitmez. Çocuğun genlerine işlemiş baba figürü çok acayip.Ne olursa olsun yine korsanlığa yönelirlerdi. Saka sinirlenip bunları öldürmeye kalkardı… garibim Ace ölürdü. Ballı Luffy ise bir şekilde hayatta kalırdı… çünkü seçilmiş kişi kendisi. Ve olaylar yine bu halini alırdı. Yani şöyle bakınca… Sadece babaları değişmiş oluyor… :d
O da doğru şimdi… Ace için iyi olabilir o zaman bu iş… hayatta kalmış olur…Ace belirsiz. Yeter ki denizcilerden birisini baba olarak görsün tamam daha da bir yere gitmez. Çocuğun genlerine işlemiş baba figürü çok acayip.
Rosi'yi evladı olarak gören Sengoku buna da bi kıyak geçerdi artık diye düşünüyorum.O da doğru şimdi… Ace için iyi olabilir o zaman bu iş… hayatta kalmış olur…![]()
O Sengoku var ya tam çakal zaten… Mf de Ace’i öldürmek için elinden geleni yaptı. Ama iş Rosi’nin sevdiği adama gelince… emekliyim ayağına iki sohbet edip bıraktı adamı. Garp bu yüzden ezik işte…Rosi'yi evladı olarak gören Sengoku buna da bi kıyak geçerdi artık diye düşünüyorum.![]()
Tam da torunu Luffy olan birisinden beklendiği gibi işte xD Dragon öz evladı değildir kesin mümkün değil böyle bir şey. :SGarp bu yüzden ezik işte…![]()
Lütfü’ye de çok yüklenme Raiden’cığım… İyi çocuk bizim lastik…Tam da torunu Luffy olan birisinden beklendiği gibi işte xD Dragon öz evladı değildir kesin mümkün değil böyle bir şey. :S
Duymamış olayım. Vallahi kalbini kırarım! Şunu sen değil de başkası söyleseydi çok farklı konuşurdum.Lütfü’ye de çok yüklenme Raiden’cığım… İyi çocuk bizim lastik…![]()