Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Lookism (Webtoon)

Xiaolung ve Johan olayında kendinde değildi ama tam olarak. O sırada bilinçsizce kendisini kısıtlamadan dövüşüyordu. O hali zaten Gun ile denktir muhtemelen veya çok az farkla güçsüzdür. Kendine geldiği zaman ise gene aynı karakter Hyung Suk oluyor. 7/24 klasik shounen ana karakteri gözümüze sokulurken 400 bölümde 1 ise istisnalar yapılıyor. Zaten tonla bölüm geçmesine rağmen adam gibi tavır takındığı tek dövüş sahnesi o kısım seride. Güncel bölümlerde ise gene ilk nesil ile dövüşürken (Charles Choi bunu öldürmüştü) araya Gun'ın flashback kısmı giriyor. Flashback girmeden önce gene o itici şaşırma tepkilerini veriyordu. Halbuki rahatça kazanabileceği bir kişi Gun'ın dediği gibi.
O dövüşte kendinde olmayan kişi Xiaolung'du. Binanın kaçıncı katından düştüler Jake ile gelmeden. Uzun süre de dövüştüler. Ve Daniel antrenman sonrası dövüşmedi hiç Johan'la. Sadece Johan'la denk olan Yuseong'u dövdü. O da bayağı yorgundu Daniel'le dövüşmeden önce tabii ama Daniel zorlanmadan dövdü. Hiç de şaşırmadı yeteneklerine. Xiaolung'dan önce de 1 ay önce yenildiği executive'e tek attı. Şimdi Daniel'i küçümseyen benmişim gibi oldu yanlış anlaşılmasın, olanı söylüyorum sadece.
Ve dediğine göre bu Daniel Gun ile denk mi? Onun imkanı yok. Aynı bahsettiğin Daniel yanında Zack ve Vasco ile DG'ye saldırdı. Ve DG tek eli cebinde hepsini yerden yere vurdu. Ve bu DG ile Gun aşağı yukarı denk. Yani Daniel çok daha güçsüzdü orada Gun'dan.
Onun dışında rahatça yenebileceği dediğin kişi Gapryong'un oğlundan sonra serideki en güçlü gen 1 kralı. 1-2 ay öncesi Daniel Zack ve Vasco'yu aynı anda dövebilecek güçteki Taesoo Ma'dan da güçlü yani. Ayrıca Choi yumrukları biraz daha güçlü olsa Gapryong'dan üstte olacağını belirtiyor. Jichang ise bayağı bayağı dövüşüyor bu Choi ile(Choi paslanmış olsa bile çok büyük bir feat.). Daniel ise Jichang'la dövüşürken önce DG'yi kopyalıyor ardından ise Uİ açıyor anca daha güçlü hale geliyor. Aynı Daniel senin dediğine göre Xiaolung ile dövüşürken daha güçlü. Buna rağmen Gun'a yakın Jichang'la dövüşürken 2 power up alıyor. Dediklerinde çelişme var.

Johan, Samuel ve galiba Xiaolung üçlüsünün olduğu bir mekanda açmıştı ilk. Bu üçlüyü tek başına bile alabilecek kıvamda hissiyat veriyordu o sıra. Yani bildiğimiz ui den çok daha farklı bir hale bürünmüştü hatırladığım kadarıyla. Bu mekana daha sonra Goo Kim geliyordu ve kısa bir dövüş geçiyordu aralarında. Goo Kim ciddi bir şekilde karşılık vermek zorunda kaldığını söylemişti ve ona rağmen denk gittiler. Tam olarak ui açtığını zannetmiyorum ilk nesilden olan kişiye karşı. Şu ilk açtığı bölümü bulmaya çalıştım ama hangi sayıya denk geldiğini bulamadım orayı bulmak lazım aslında. Benim net aklımda kalan şey daha farklı ve çok daha güçlü olduğuydu o sıra. Bu yüzden ilk nesilin arasında ayrı bir konumda olsa bile rahatça yenebileceğini düşünüyorum.
Senin bahsettiğin 2. bedenin Uİ hali. Ana bedenininkinden çok daha güçlü o versiyon. Çünkü denene göre bir insanın sahip olabileceği en güçlü bedene sahip ve bütün dövüş sanatlarını biliyor en detayına kadar. Johan yanında yavru köpek gibi kalıyor diyorlar hatta. Kısacası o hali belki de serinin zirvesi. Onu katmaya gerek yok karşılaştırmaya.

O dövüşte kendinde olmayan kişi Xiaolung'du. Binanın kaçıncı katından düştüler Jake ile gelmeden. Uzun süre de dövüştüler. Ve Daniel antrenman sonrası dövüşmedi hiç Johan'la. Sadece Johan'la denk olan Yuseong'u dövdü. O da bayağı yorgundu Daniel'le dövüşmeden önce tabii ama Daniel zorlanmadan dövdü. Hiç de şaşırmadı yeteneklerine. Xiaolung'dan önce de 1 ay önce yenildiği executive'e tek attı. Şimdi Daniel'i küçümseyen benmişim gibi oldu yanlış anlaşılmasın, olanı söylüyorum sadece.
Ve dediğine göre bu Daniel Gun ile denk mi? Onun imkanı yok. Aynı bahsettiğin Daniel yanında Zack ve Vasco ile DG'ye saldırdı. Ve DG tek eli cebinde hepsini yerden yere vurdu. Ve bu DG ile Gun aşağı yukarı denk. Yani Daniel çok daha güçsüzdü orada Gun'dan.
Onun dışında rahatça yenebileceği dediğin kişi Gapryong'un oğlundan sonra serideki en güçlü gen 1 kralı. 1-2 ay öncesi Daniel Zack ve Vasco'yu aynı anda dövebilecek güçteki Taesoo Ma'dan da güçlü yani. Ayrıca Choi yumrukları biraz daha güçlü olsa Gapryong'dan üstte olacağını belirtiyor. Jichang ise bayağı bayağı dövüşüyor bu Choi ile(Choi paslanmış olsa bile çok büyük bir feat.). Daniel ise Jichang'la dövüşürken önce DG'yi kopyalıyor ardından ise Uİ açıyor anca daha güçlü hale geliyor. Aynı Daniel senin dediğine göre Xiaolung ile dövüşürken daha güçlü. Buna rağmen Gun'a yakın Jichang'la dövüşürken 2 power up alıyor. Dediklerinde çelişme var.
Başkan yanlış olayları tarif ediyoruz muhtemelen. Bina katından çok daha önce benim kastettiğim. Kim Go ile kısa zamanlı aksiyona girdiği hali vardı hani. Lanet olsun bölümü hatırlayamıyorum ya :d

Edit: Evet yukarıda yazmışsın onu kastediyordum :)

Başkan yanlış olayları tarif ediyoruz muhtemelen. Bina katından çok daha önce benim kastettiğim. Kim Go ile kısa zamanlı aksiyona girdiği hali vardı hani. Lanet olsun bölümü hatırlayamıyorum ya :d

Edit: Evet yukarıda yazmışsın onu kastediyordum :)
Ben anladım kastettiğini şimdi tamamen. İşçilerin 3. şirketinin arcından bahsediyorsun. Ancak oradaki Uİ 2. bedenin ve çok daha güçlü ana bedeninkinden. Dediğin gibi o Daniel olsa rahatça döverdi Jichang'ı ancak Jichang'la dövüşen versiyonu daha zayıf bedenin Uİ'si. O yüzden doğal :good:

Ben anladım kastettiğini şimdi tamamen. İşçilerin 3. şirketinin arcından bahsediyorsun. Ancak oradaki Uİ 2. bedenin ve çok daha güçlü ana bedeninkinden. Dediğin gibi o Daniel olsa rahatça döverdi Jichang'ı ancak Jichang'la dövüşen versiyonu daha zayıf bedenin Uİ'si. O yüzden doğal :good:
Aynen farklı bedende olduğunu unutmuşum ondan karışıklık oldu. O ilk bedenin ui bambaşka bir seviyeydi ya. Jichang falan yanında sönük kalır resmen.

Jichang fightı bana yeteri kadar epik gelmedi, charles choinin mermiden kaçmasına anlam veremedim. Keşke gösterselerdi ne yaşandığı öldürmek gibi bir niyeti varsa neden gördüğü gibi çıkarmadı tabancayı merak konusu ayrıca Gun'un nasıl bir canavar olduğunu Daniel'ın Jichang ile dövüşürken ölmemesinden anlayabiliriz adam 1.neslin en güçlü kralı sonuçta. UI modu olsaydı bile Gun'un eğitimi olmadan tek yerdi bence.

Son düzenleme:
Tom Lee'nin bu serinin fanları tarafından hakkının yendiğini düşünüyorum. Çoğu kişinin güç sıralamasında ilk 5'e bile giremiyor ama bence şuan serinin en güçlüsü ve gelmiş geçmiş en güçlü 2. veya 3.kişi. Bana Yujiro Hanma havası veriyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık