Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kuzan'ın Seçimi

baska türlü dayanamaz zaten aokiji.ada oldugu vurgulandı hususi,savası denize cekmiştir aok.meyve gücleri nötr ve denk olsa bile,fiziksel kabiliyette akainu diger amiralleri eziyor.sadece hızı yok.ben daha öncede dedim,tepki gördüm...:D akainu yonkuo seviyesinde adam,diger ikisi amiral. ;) wbnin akainuya yaptıklarını kizaru veya aok alsa,direk esek cennetine giderlerdi.

e.oda aokijiyi kücültmemek için 10 günü attı ortaya ve 10 gün sürmesi bu adamlar böyle canavarlar iştede dedirtti bize.sonuc olarak akainu net bir sekilde kazandı,isterse yarı ölü olsun,aokijiyi öldürebilirdi yapmamıs.yani herkez söyle düsünüyor,akainu babasına bile acımaz aokijiye neden acıdı...

adam bir kere akıllı.elinin altındaki en büyük gücü niye heba etsin.sıradan denizcimi harcıyor,aokiji bu.hem filo amirali olcagım garanti olacak ,hemde aokijiyi harcıcam hayatta yapmam:) o yüzden öldüremedi kısmı jinbeinin kulaktan duyma kişisel yorumu.yani akainu acımaz,sadece cıkarına hizmet ettigi için öldürmemiştir diyorum.
10 gün süren bi savaşta net bi üstünlük olmaz. Birinin gücü 10 diğeri 8'se savaşın başında bu fark ortaya çıkar. Muhabbet de 10 gün gibi epik bi süreye uzamazdı. Ayrıca aok'u öldürmeyecekse ne halt yemeye ölümüne bi dövüşe giriyo. Gai vs kakaşi misali taş kağıt makas oynarlardı senin dediğin gibi olsaydı. İkisi de ölümüne dövüşmüşler sonuçta akainu kazanmış. Goku vs vegeta'ya hatırlarsın. Goku yendi ama kendisinin vegeta'yı öldürecek gücü yoktu. Net bi zafer 10 günde kazanılmaz. Bu adam kale kuşatmıyo. Zirve savaşı bile bikaç saat sürdü.

Zaten savaş filo amiralliği içindi kaybeden aokiji elini ayağını çekecekti akainunun aokijiyi öldürmesi için neden kalmıyor.
Kaybeden ölecekti, istifa etmeyecekti. En azından benim ölümüne dövüşmekten anladığım bu...

cagdaş bir yandan haklısın ama,bir yandanda akainu kazandıktan sonra niye öldürsünki,aok savaşamıyacak hale geldikten sonra akainu kendi arkadaşını niye öldürsün.akainu akıllı adam böyle bir gücü kaybetmek istememiştir(belkide senin dediğin olmuştur ama 2side ihtimal)

cagdaş bir yandan haklısın ama,bir yandanda akainu kazandıktan sonra niye öldürsünki,aok savaşamıyacak hale geldikten sonra akainu kendi arkadaşını niye öldürsün.akainu akıllı adam böyle bir gücü kaybetmek istememiştir(belkide senin dediğin olmuştur ama 2side ihtimal)

Aok'u yenmiş ve senin canını bağışlıyorum istersen gel eski rütbende çalış demişse aok'un gururunu tamamen yok etmiştir akainu. Eğer denildiği gibi arkadaşına değer veriyosa yani ona karşı bi sempatisi varsa böyle itin mabadına sokmaktansa öldürür daha iyi. Aok'u çok fazla tanımıyoruz. Gurur, haysiyet, onur gibi kavramlara ne kadar yakın bilmiyoruz ama arkadaşlığa değer verdiğini ve ahde vefası olduğunu biliyoruz. Yani akainu hayatını bağışladığı halde marine'yi terk ettiyse ya olayı gururuna yedirememiş ve intihar etmiştir yada olay akainu'nun bağışlayıcılığıyla ilgili değildir...

10 gün süren bi savaşta net bi üstünlük olmaz. Birinin gücü 10 diğeri 8'se savaşın başında bu fark ortaya çıkar. Muhabbet de 10 gün gibi epik bi süreye uzamazdı. Ayrıca aok'u öldürmeyecekse ne halt yemeye ölümüne bi dövüşe giriyo. Gai vs kakaşi misali taş kağıt makas oynarlardı senin dediğin gibi olsaydı. İkisi de ölümüne dövüşmüşler sonuçta akainu kazanmış. Goku vs vegeta'ya hatırlarsın. Goku yendi ama kendisinin vegeta'yı öldürecek gücü yoktu. Net bi zafer 10 günde kazanılmaz. Bu adam kale kuşatmıyo. Zirve savaşı bile bikaç saat sürdü.

Kaybeden ölecekti, istifa etmeyecekti. En azından benim ölümüne dövüşmekten anladığım bu...
sonucta akainu 10sa aokiji 9 mus ama ;) mesela ace 10 sa jinbei 9.8 di.arka arkaya düstüler.acein,jinbeiye birsey yapma sansı yok dinlenirken.ama aokiji düsüyorsa ve akainu hala ayaktaysa ve onu istese öldürebilecek durumdaysa.akainu aokijiden üstündür bu kadar basit,fark az diyebilirsiz ama üstün oldugunu degiştirmez.luffy lucciyi yendiginde kılını bile kıpırdatamıyordu.ama luffy lucciyi yendi dendi.akainu ise ayakta ve aokijiyi öldürebilecek durumdayken yendi denmiş bırakta bizde üstün diyelim :)

normalde kaybeden ölcektir büyük ihtimal.ama dedigim akainuda acıma duygusu yok.aokijinin gücünü heba etmek istememiştir.o yüzden canlı bırakmıstır.üstelik hayvan bile olsa kendiyle o kadar uzun süre savasıp dayanan adama saygı gösterir.aynısını dösü kıllı teachte yaptı.serefsizn önde gideni olmasına ragmen,acein gücünü heba etmek istemedi.

sonucta akainu 10sa aokiji 9 mus ama ;) mesela ace 10 sa jinbei 9.8 di.arka arkaya düstüler.acein,jinbeiye birsey yapma sansı yok dinlenirken.ama aokiji düsüyorsa ve akainu hala ayaktaysa ve onu istese öldürebilecek durumdaysa.akainu aokijiden üstündür bu kadar basit,fark az diyebilirsiz ama üstün oldugunu degiştirmez.luffy lucciyi yendiginde kılını bile kıpırdatamıyordu.ama luffy lucciyi yendi dendi.akainu ise ayakta ve aokijiyi öldürebilecek durumdayken yendi denmiş bırakta bizde üstün diyelim :)

normalde kaybeden ölcektir büyük ihtimal.ama dedigim akainuda acıma duygusu yok.aokijinin gücünü heba etmek istememiştir.o yüzden canlı bırakmıstır.üstelik hayvan bile olsa kendiyle o kadar uzun süre savasıp dayanan adama saygı gösterir.aynısını dösü kıllı teachte yaptı.serefsizn önde gideni olmasına ragmen,acein gücünü heba etmek istemedi.

Ace'le jinbei'den çok daha az bi fark varmış ki onların iki katı kadar sürmüş bunların dövüşü. Nasıl bi mantık seninki anlamadım. Brezilya san marino maçı değil bu. Brezilya-Arjantin. Maç berabere bitmiş, uzatmalar berabere bitmiş. Uzatmaların +3'lük uzatmasında aok devrilmiş. 10'a 9 gibi net bi fark varken hiç kimse 10 gün direnemez. Usopp vs luffy'i hatırla. Usopp luffy'nin dövüş stilini, ona karşı yapması gerekenleri, zayıf noktalarını herşeyini biliyodu. Ama arada ki net güç farkı bi kaç dakika dayanabilmesini sağladı. Akainu üstündür evet ama üstünlüğü burun farkından ibarettir. Akainu ayakta öldürebielcek durumda ama öldürmedi de senin fantezin olmuş. Sempati göstermek tek attı ama ayıp olmasın diye 10 gün uzattı şeklinde yorumlanamaz. Jinbei ikisi de ağar yaralar aldı dedi. Aok çok ağar yaralandı akainu'nda parmağı kanamıştı demedi...

10 gün aşırı abartı ve kasmak olmuş resmen, benim fikrim dorry vs brogy gibi bir dövüş, yoksa insanın aç kalma sınırı 1 hafta iken bunlar 10 gün boyunca dövüşecek ve ağır yaralar alacak...
Belli aralar vererek dövüştüklerini düşünüyorum, zaten daha önceden ada ayarlanmış vs vs...
Ve şuda söylendiki Akainu, Aokiji'yi bir şekilde öldürebilirmiş ama öldürmemiş, diğer bir gerçekte bu.
Eğer senin dediğin gibi Jinbe vs Ace misali ikiside yerde olsaydı,
Akainu nasıl galibiyet almış oluyor ? Bu beraberlik olurdu, Akainu filo amirali olmamalıydı.
Sonuçta kazanan olacak dendi.
Olayı yanlış yorumluyosun. Şimdi aok'u isteyen tek adam sengoku. Akainu'yu muhtemelen gorousei istemiş. Aokiji karşı çıkmasaydı zaten ünvan akainu'nun olacakmış. Ünvan maçına çıkan iki boksör düşün. Biri zaten ağar siklet bok şampiyonu ünvanına sahip. Diğeri ondan o ünvanı almak istiyo. Bunlar yenişemezse ünvanı önceki sahibi taşımaya devam eder. Ayrıca ikisi aynı anda düşmemişlerdir yere. Jinbei vs ace'de nasıl ace yendi deniliyosa akainu da yenmiş. Bi savın varsa kanıtlamakla mükellefsindir. Aokiji kanıtlamaya çalışmış ama kanıtlayamamış dolayısıyla akainu filo amirali olmuş...

Olayı yanlış yorumluyosun. Şimdi aok'u isteyen tek adam sengoku. Akainu'yu muhtemelen gorousei istemiş. Aokiji karşı çıkmasaydı zaten ünvan akainu'nun olacakmış. Ünvan maçına çıkan iki boksör düşün. Biri zaten ağar siklet bok şampiyonu ünvanına sahip. Diğeri ondan o ünvanı almak istiyo. Bunlar yenişemezse ünvanı önceki sahibi taşımaya devam eder. Ayrıca ikisi aynı anda düşmemişlerdir yere. Jinbei vs ace'de nasıl ace yendi deniliyosa akainu da yenmiş. Bi savın varsa kanıtlamakla mükellefsindir. Aokiji kanıtlamaya çalışmış ama kanıtlayamamış dolayısıyla akainu filo amirali olmuş...
Ace yendi denmediki cagdas ? Ben öyle bişey hatırlamıyorum,
Akainu-Aok dövüşünü görmediğimiz için nasıl olduğu üzerine 'teori' üretebiliriz,
benim fikrim belirli aralar vererek dövüştükleri, ve bu büyük dövüşün 10.cu gününde Akainu kazanıyor ve Aokiji'nin canını bağışlıyor.

Monkey D. Garp

senin dediklerine göre aokiji ile akainunun güçleri tamamen eşit seviyede mi filo amiralliğini geçtim birbirlerine gerçekten öldürmek amaçlı girseler kim kazanırdı sana göre?

Ace'le jinbei'den çok daha az bi fark varmış ki onların iki katı kadar sürmüş bunların dövüşü. Nasıl bi mantık seninki anlamadım. Brezilya san marino maçı değil bu. Brezilya-Arjantin. Maç berabere bitmiş, uzatmalar berabere bitmiş. Uzatmaların +3'lük uzatmasında aok devrilmiş. 10'a 9 gibi net bi fark varken hiç kimse 10 gün direnemez. Usopp vs luffy'i hatırla. Usopp luffy'nin dövüş stilini, ona karşı yapması gerekenleri, zayıf noktalarını herşeyini biliyodu. Ama arada ki net güç farkı bi kaç dakika dayanabilmesini sağladı. Akainu üstündür evet ama üstünlüğü burun farkından ibarettir. Akainu ayakta öldürebielcek durumda ama öldürmedi de senin fantezin olmuş. Sempati göstermek tek attı ama ayıp olmasın diye 10 gün uzattı şeklinde yorumlanamaz. Jinbei ikisi de ağar yaralar aldı dedi. Aok çok ağar yaralandı akainu'nda parmağı kanamıştı demedi...
valla aokiji bu forumda en cok abartılan adamlardandır.çölü ve magmayı dondurmustur fanları tarafından.üstelik senin onu buz kullanıcısı degil,sogutma gücüyle düsündügünüde biliyorum.ben fantezi bilmem bildigim sey söylenen...ne denmiş,akainu aokijiyi öldürmedi,acıdı,sempati gösterdi biribirne bir sekilde baglı ifadeler.yani üstün olan akainu.sen 10 a 9.9 dersin ben 10a 9 derim benim düsüncem böyle.üstelik mantıgı olan her adam 10 gün boyunca sürekli dövüsmediklerini farkeder.sonucta düsmanda degil bu adamlar.yani sözün kısası aokijinin gücü akainuya yetmemiş.ama 10 gün boyunca dayanmıs o yüzden amiral unvanını haketti diyebilirim :)

senin dediklerine göre aokiji ile akainunun güçleri tamamen eşit seviyede mi filo amiralliğini geçtim birbirlerine gerçekten öldürmek amaçlı girseler kim kazanırdı sana göre?
Ölümüne dövüşmek lafının neresini analyamıyosun? Hecelesem yararı olur mu? Zaten öldürmek için girmişler. Kazanan akainu olmuş. Şimdiye kadar yazdığım hiçbi mesajda güçleri eşit demedim. Zaten iki farklı kimsenin güçlerinin eşit olması da fiziken mümkün değil. Akainu'yla aokiji arasında burun farkı var ki 10 gün sürmüş dövüş.

@Marco aralıklarla dövüştüklerini hiç sanmıyorum. Ace vs jinbei gibi kesintisiz savaşmışlardır. Öyle bi savaşa ara verilmesi garip olur zaten. Birbirlerini hayvani güçlerle öldürmeye çalışan iki kişi ara verip birer çay içelim mi diyecekler? Shanks'ın kolu koptuğunda acı bile hissetmezken, en azından belli etmezken, kan akmazken, kan kaybından muzdarip olmazken, WB 500 yarayla hala ayakta dururken ve hatta ayakta ölürken bunların 10 gün kesintisiz dövüşmesi bana abartı gelmiyo...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık