Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kuzan'ın Seçimi

Şurada bir tutarsızlık var;dövüş 10 gün sürüyor ve akainu kazanıyor.Sonrasında akainu aokiji'nin yaşamasına izin veriyor.Bu cümle akainu'nun bariz bir şekilde üstün olduğunu açıklıyor.Yani aralarında az buz değil bayağı bir fark var(Jinbei vs ace ya da luffy vs lucci ile karıştırılmaması gerekir)Aokiji nasıl dayandı asıl önemli olan orası.Ya dövüş 10 günden daha kısa sürdü ya da ortada aok'un canının bağışlanması gibi bir durum yok.

Şurada bir tutarsızlık var;dövüş 10 gün sürüyor ve akainu kazanıyor.Sonrasında akainu aokiji'nin yaşamasına izin veriyor.Bu cümle akainu'nun bariz bir şekilde üstün olduğunu açıklıyor.Yani aralarında az buz değil bayağı bir fark var(Jinbei vs ace ya da luffy vs lucci ile karıştırılmaması gerekir)Aokiji nasıl dayandı asıl önemli olan orası.Ya dövüş 10 günden daha kısa sürdü ya da ortada aok'un canının bağışlanması gibi bir durum yok.
Ben Aokiji'nin dövüşü bir şekilde denize çektiğini düşünüyorum ve ara vererek dövüşmüşlerdir,
insanın açlık sınırı 1 hafta bunlar 10 gün dövüşüyor, Jinbe vs Ace bile aşırıydı,
E.Oda kasmış yada
Dorry vs Brogy gibi aralıklı zamanlarla olarak kapıştılar.

Ben Aokiji'nin dövüşü bir şekilde denize çektiğini düşünüyorum ve ara vererek dövüşmüşlerdir,
insanın açlık sınırı 1 hafta bunlar 10 gün dövüşüyor, Jinbe vs Ace bile aşırıydı,
E.Oda kasmış yada
Dorry vs Brogy gibi aralıklı zamanlarla olarak kapıştılar.
Bu ikisinin meyve güçlerini ele aldığımızda ikisininde geniş alana etki edecek güçleri var.Yani 1.gün dövüştüler diyelim ada falan kalmazki ortada.Başka ada aramak zorunda kalmışlardır belki:Do yüzden 10 gün sürmüş olabilir

Bildiğimiz 10 gün boyunca dalmışlar birbirlerine Op için gayet normal bir durum hükümet zemini hazırlamış piyon gibi sürmüş hadi dalın kazanana verecez marineyi demişler savaşmışlar altında birşey aramaya gerek yok ace ve jinbei bile daha toyken 5 gün dövüşüyorlarsa aok vs akainuya şaşırmamak lazım.

Stark

2 dev vardı bunlar günün belli bir saatinde dövüşüyorlardı onun gibi olmuştur,sonuçta aralıksız dövüşecek değiller ya :)

Magma soğuduğu zaman toprak oluşuyor, Akainu'nun meyvesindede sonuç öylemi bilmiyoruz
ama Aokiji denizi dondurup dövüş alanı yaratabiliyor (moby dick ve diğer gemilerin orayı dondurduğu gibi) , yani denizde bile savaşabilirler rahatlıkla Aokiji'nin meyveden dolayı.
baska türlü dayanamaz zaten aokiji.ada oldugu vurgulandı hususi,savası denize cekmiştir aok.meyve gücleri nötr ve denk olsa bile,fiziksel kabiliyette akainu diger amiralleri eziyor.sadece hızı yok.ben daha öncede dedim,tepki gördüm...:D akainu yonkuo seviyesinde adam,diger ikisi amiral. ;) wbnin akainuya yaptıklarını kizaru veya aok alsa,direk esek cennetine giderlerdi.

e.oda aokijiyi kücültmemek için 10 günü attı ortaya ve 10 gün sürmesi bu adamlar böyle canavarlar iştede dedirtti bize.sonuc olarak akainu net bir sekilde kazandı,isterse yarı ölü olsun,aokijiyi öldürebilirdi yapmamıs.yani herkez söyle düsünüyor,akainu babasına bile acımaz aokijiye neden acıdı...

adam bir kere akıllı.elinin altındaki en büyük gücü niye heba etsin.sıradan denizcimi harcıyor,aokiji bu.hem filo amirali olcagım garanti olacak ,hemde aokijiyi harcıcam hayatta yapmam:) o yüzden öldüremedi kısmı jinbeinin kulaktan duyma kişisel yorumu.yani akainu acımaz,sadece cıkarına hizmet ettigi için öldürmemiştir diyorum.

Alex Louis Armstrong

Yada aok'a bitirici vuruşu yaparken garp girmiş olabilir araya sonuçta jinbeide birkaç kişiden duydugunu sölüyor . Aok'u sevmeme rağmen zaten filo amiralligine yakıştırmıyordum .Büyük ihtimal ufak bisikletine binip denizlerde dolaşır diye tahmin ediyorum .

Ben Akainu'yu ne kadar sevmesem de bana göre onunda ahlak anlayışı var.Sonuçta Akainu korsanlardan tiksinip nefret ediyor.Aokiji bir Marine amirali.Korsan değil.Bana kalırsa bu yüzden öldürmedi.

Ben Akainu'yu ne kadar sevmesem de bana göre onunda ahlak anlayışı var.Sonuçta Akainu korsanlardan tiksinip nefret ediyor.Aokiji bir Marine amirali.Korsan değil.Bana kalırsa bu yüzden öldürmedi.
Zaten savaş filo amiralliği içindi kaybeden aokiji elini ayağını çekecekti akainunun aokijiyi öldürmesi için neden kalmıyor.

Alex Louis Armstrong

Akainu ayrımcı diyebiliriz o zaman savaş alanında neden Coby'i öldürmeye çalıştı neden daha fazla askerlerin ölmesine izin verdi . Bunları göz önünde bulunduracak olursak Akainu ayrımcı bir şahıstır .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık