Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kuzan'ın Seçimi

Aokiji arkadaşı Saul'u ve Ohara'ı unutmadı illaki. Seçeceği yolda bunlarla ilgili olacaktır. Uzun yazmaya gerek yok.:D Fazla basit oldu bir dakika. Hemen dragonun ordusuna katılacağını sanmam. Bir süre gerçekleri araştırır. Malum tek tabanca gezen birisi. O güç ile gezmeside kolay malum. Daha sonra gerçekleri öğrenmenin yolunun Nico Robin ya da Dragondan geçtiğini anlar. Ya Dragonun ordusuna katılır ya da tayfaya el sallar.:D

Aokiji arkadaşı Saul'u ve Ohara'ı unutmadı illaki. Seçeceği yolda bunlarla ilgili olacaktır. Uzun yazmaya gerek yok.:D Fazla basit oldu bir dakika. Hemen dragonun ordusuna katılacağını sanmam. Bir süre gerçekleri araştırır. Malum tek tabanca gezen birisi. O güç ile gezmeside kolay malum. Daha sonra gerçekleri öğrenmenin yolunun Nico Robin ya da Dragondan geçtiğini anlar. Ya Dragonun ordusuna katılır ya da tayfaya el sallar.:D
Umarım öyle olur.Aokiji nin direkt olarak saf değiştirme olasılığı yoksa da ileride devrimcilere yakın durur diye düşünüyorum,bundan öte böyle olmasını arzuluyorum diyelim:D

Bir de Akainu-Aokiji olayı var.Oradaki "sempati" sözcüğü her ne kadar "acımak" ile eş anlamlı olmasa da cümlenin anlattığı şey açık; Akainu öyle bir durumdaymış ki istese(zorlanacak dahi olsa) Aokiji yi öldürebilirmiş.Bundan başka zaten öldürmesi için bir sebep yok,Aokiji bir korsan ya da daha geniş bir tanımla Akainu nun "mutlak adalet" çerçevesi dışında kalan biri değil.

santoryu_style

tayfaya katılırsa acayip şeyler olur :) üstün güçlerden biri daha mugivara tarfına geçiyormuş :)))

korsan olacağını düşünmüyorum. Devrim ordusuna katılmış hali kafamda canlanmıyor bir türlü. Kısa vadede ortalıkta gözükmeyeceğini düşünüyorum.

Bencede o yüzden öldürmedi ama Aokiji'nin ayrılacağını düşünmemiştir bence, denizci olarak özdeşleşmiş birisiydi.
O devam eder sağlam bir adamım olur diyerek öldürmemiş olabilir. Ama işler her zaman hesaplandığı gibi gitmiyor.
Adam çekmiş gitmiş vay be yılların Aokiji'si sevmezdim ama bu hareketi ile gözüme girdi bak :)
sengoku,aokiji,garp,smoker,coby rütbe sıralamasıylan bakarsak,e.oda en üst rütbedeki 3 büyük sahsı,ve adaleti yüreginde hisseden temsilciyi denizcilerden uzaklastırdı.su an smoker amiral,coby koramiral olmadıysa...denizciler pislikte gök ejderleriyle yarısır duruma gelmişlerdir.üstelik bizim tayfanın bu kadar kolay ilerlemesinin nedeninin en üst rütbedeki o 3 adamın(sengoku,garp,aokiji) bir cok olaya göz yumması olmasını unutmayın.eger basından beri akainu fleet admiral olsaydı bizim tayfa water sevendan sonrasını zor görürdü :D

vallah sengoku ve aokun garpa saygı ve sevgisi olmasaydı çoktan silinmişti hasırşapkalar,akainunun fleet amiral olmasınada gerek yoktu :D

Bence Aokiji şu an ne korsanlara katılır ne de devrimcilere.Akaiunu'nun fleet admiral'liğine karşı çıkma sebebinin marine'leri korumak olduğunu düşünüyorum.Bence Aokiji'yi Wb'nin bahsettiği son savaşta görebiliriz.WG yıkıldıktan sonra yeni yapılabilecek olan Marine de Kong'un pozisyonunu alabileceğini düşünüyorum.Çünkü seride sürekli gördüğümüz gibi Devrimciler-Korsanlar-Marine güç dengesi var.Ama şu sıralar bu güç dengesi bozuluyor gibi.

Sengoku'nun görmezden geldiğini sanmıyorum. Kuma'yı falan azarlıyordu nasıl bıraktın diye.
Garp zaten direk dedesi normal o kadar, Aokiji'de Garp'a olan borç ve Robin'den dolayı torpil geçmişti 1 kereliğine sonra marinefordda Luffy'yi 3 kere öldürmeye çalıştı direk...
Coby ne oldu onu merak ediyorum şuan, zamanında karşısına çıkıp dur dediği adam artık baş sorumlu yoksa o da bırakmış olmasın :D Akainu böyle marine istemem diyerek atmışta olabilir belli olmaz...
ahaha bir de o var değil mi?Bu Akainu rahat bırakmaz bizim Coby yi

Sengoku'nun görmezden geldiğini sanmıyorum. Kuma'yı falan azarlıyordu nasıl bıraktın diye.
Garp zaten direk dedesi normal o kadar, Aokiji'de Garp'a olan borç ve Robin'den dolayı torpil geçmişti 1 kereliğine sonra marinefordda Luffy'yi 3 kere öldürmeye çalıştı direk...
Coby ne oldu onu merak ediyorum şuan, zamanında karşısına çıkıp dur dediği adam artık baş sorumlu yoksa o da bırakmış olmasın :D Akainu böyle marine istemem diyerek atmışta olabilir belli olmaz...
aksine cesaretini takdir eder,sonrada al sana magma der:p birde sengoku yumusak olmasaydı,tüm olayların üstüne giderdi.biraz olayları agırdan aldı.kendine her rapor edilene inandı.adam wbye saygı gösterip naası teslim ettigi an kendini belli etti.sadece sorumlulugu cok büyüktü yapıcak bir sey yok...her zamn diyordu,bunu üstlerine rapor etmesi gereken benim diye.su an bizmkileri veya iyi birilerini koruyacak hiç bir güc unsuru yok wg ve denizcilerde :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık