Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.4%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 79 34.5%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    229
Mega boğa diye diye aylardır ayı piyasası hakim :D. Fed kararları ve yeni virüs varyantları filan derken daha da beter bir hal de alabilir. Tüm ülkeler böyle faizleri arttırmaya devam ederse kripto piyasası baya dipleri görecek gibi duruyor. Eğer global bir savaş patlak verirse de altın ve gümüş patlayacak. En kötü senaryo da bile altın ve gümüş en mantıklısı gibi duruyor.

Bir kaç hafta içerisinde başlayacak küçük bir ara yükseliş bekliyorum. Zararda olanlar bu süreci değerlendirebilir. Fed'in varlık alımlarını azaltmaya yönelik adımlarıyla beraber olası faiz arttırımı hamleleri bıçak gibi ensemizde olduğu sürece büyük bir ralli mümkün değil, bir kaç projeyi patlatıp yine fomo oluşturacaklar... Şu sıra borsadan inanılmaz bir kaçış var, dediğim gibi bir kaç projeyi patlatıp piyasayı biraz yükseltecekler amaç yıkımdan önce biraz daha para toplamak.

Ayırıca beğendiğim takibimde olan bir kaç proje paylaşayım.

Warena, Harmony One'ın eski ve mevcut kurucu ortaklarından bir kaçının destekleyip geliştirdiği bir proje. Ayrıca Animoka gibi önemli yatırımcıları var. Fiyatı şu an 1 dolar, muazzam iyi bir yerde. Düşüşlerde yatırım yapmayı planlayanlar uzun vadeli olarak değerlendirebilir. 2023 amaçları oyuncuların birbirini işgal edebileceği bir evren inşa etmek, gerçek bir dünya düşünebilirsiniz.

Daha çok var ama en sevdiğim bu, geleceğe dönük beni heyecanlandıran nadir projelerden.

Ayırıca beğendiğim takibimde olan bir kaç proje paylaşayım.

Warena, Harmony One'ın eski ve mevcut kurucu ortaklarından bir kaçının destekleyip geliştirdiği bir proje. Ayrıca Animoka gibi önemli yatırımcıları var. Fiyatı şu an 1 dolar, muazzam iyi bir yerde. Düşüşlerde yatırım yapmayı planlayanlar uzun vadeli olarak değerlendirebilir. 2023 amaçları oyuncuların birbirini işgal edebileceği bir evren inşa etmek, gerçek bir dünya düşünebilirsiniz.

Daha çok var ama en sevdiğim bu, geleceğe dönük beni heyecanlandıran nadir projelerden.
Sen epey ilgilisin. Takip ettiğin forumlar veya kanallar var mı?

Sen epey ilgilisin. Takip ettiğin forumlar veya kanallar var mı?
Belirli bir kanal takip etmiyorum ya da dahil olduğum bir forum yok, yatırım yapmaya karar verdiğim dönemlerde hemen hemen bütün coinmarketcapi taradığımı bilirim. Son zamanlarda metaverse projelere yatırım yapan firmaları takip ediyorum, bunların başında animoka gelir, önemli bir yatırımcı. AXS, SanBox gibi önemli isimlerle ortaklıları olan projelere de göz ucuyla bakıyorum.

Belirli bir kanal takip etmiyorum ya da dahil olduğum bir forum yok, yatırım yapmaya karar verdiğim dönemlerde hemen hemen bütün coinmarketcapi taradığımı bilirim. Son zamanlarda metaverse projelere yatırım yapan firmaları takip ediyorum, bunların başında animoka gelir, önemli bir yatırımcı. AXS, SanBox gibi önemli isimlerle ortaklıları olan projelere de göz ucuyla bakıyorum.
Anladım, dönüş için teşekkür ederim.

Konuyla biraz da olsa ilişik. Gözümde NFT, Metaverse ve Coin birbirine yakın.

Refik Anadol konuyla ilişik olan kişiler bilir Metaverse işine giriyormus nft den 1 milyon doların üstünde para kazandı bu adam...

Konuyla ilgili link

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık