Sen epey ilgilisin. Takip ettiğin forumlar veya kanallar var mı?Ayırıca beğendiğim takibimde olan bir kaç proje paylaşayım.
Warena, Harmony One'ın eski ve mevcut kurucu ortaklarından bir kaçının destekleyip geliştirdiği bir proje. Ayrıca Animoka gibi önemli yatırımcıları var. Fiyatı şu an 1 dolar, muazzam iyi bir yerde. Düşüşlerde yatırım yapmayı planlayanlar uzun vadeli olarak değerlendirebilir. 2023 amaçları oyuncuların birbirini işgal edebileceği bir evren inşa etmek, gerçek bir dünya düşünebilirsiniz.
Daha çok var ama en sevdiğim bu, geleceğe dönük beni heyecanlandıran nadir projelerden.
Belirli bir kanal takip etmiyorum ya da dahil olduğum bir forum yok, yatırım yapmaya karar verdiğim dönemlerde hemen hemen bütün coinmarketcapi taradığımı bilirim. Son zamanlarda metaverse projelere yatırım yapan firmaları takip ediyorum, bunların başında animoka gelir, önemli bir yatırımcı. AXS, SanBox gibi önemli isimlerle ortaklıları olan projelere de göz ucuyla bakıyorum.Sen epey ilgilisin. Takip ettiğin forumlar veya kanallar var mı?
Anladım, dönüş için teşekkür ederim.Belirli bir kanal takip etmiyorum ya da dahil olduğum bir forum yok, yatırım yapmaya karar verdiğim dönemlerde hemen hemen bütün coinmarketcapi taradığımı bilirim. Son zamanlarda metaverse projelere yatırım yapan firmaları takip ediyorum, bunların başında animoka gelir, önemli bir yatırımcı. AXS, SanBox gibi önemli isimlerle ortaklıları olan projelere de göz ucuyla bakıyorum.