Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.4%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 79 34.5%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    229
Bende slp var epey zamandır. Ne zaman baksam düşüyor. Forumlara bakıyorum, daha ne kadar düşebilir ki diyorlar hep bir ağızdan. Dip, dibin dibi, dibin dibinin dibi, alım zamanı diyorlar. Sonra yine bakıyorum, düşmüş.. Millet yılıyor ama satamazlar çünkü kim nereden alırsa alsın, bu düşmüş oluyor, zararına satan satar ama kar ile satabilen yok. Üstüne bir de btc düşünce bu da düşüyor fena halde ama btc'ye bağlı değil çünkü btc artarken de düşüyor.

Tüm bu düşüşler karşısında yapabildiğim tek şey telegram gruplarında roket roket roket yazmak., slp?slp?slp?. Zevk alıyorum bunu yapmaktan ama beni gruplardan atıyorlar. Heyecan dorukta.
Dibin dibi diye aldım slp yi, yine düşüyor :D Böyle bir coin görmedim ben. Grafik ölmüş zaten, destek filan kalmamış. Herkes roketi bıraktı artık, dolandırıcı diye bağırıyorlar :D

Ben de alsam mı ki? Daha ne kadar düşebilir ki?
Takım sağlam gibi duruyor, axie (düzeltme) çıkaran adamlar çıkarmış. Metaverse projesi aynı zamanda. Ama proje'nin arzı sıkıntılı. Temmuzda 400m olan arz şuan 3milyarı geçti. Bu slp'de ki arzın artmasının sebebi oyun içinde slp dağıtmaları. Bir nevi oyuncular darphane gibi sürekli para basıyor :D Oyuncuların kazanacakları slp miktarını 3te 1 oranında azaltacaklarını söylemişlerdi 1 hafta önce bende bundan ötürü alayım dedim ama şuan ne olur bilemiyorum. Çünkü grafiği çok kötü ve kimse güvenmez bu coine. Güven olmayınca yeni giren yatırımcı en ufak düşüşte çıkma eğiliminde olur ya da hafif artış göstersin yine çıkar. Eğer arz miktarında belli bir ivme oturtulursa en azından daha güven kazanır, o zamana kadar anlık yükselişler olur ama yükseldiği yerde kalması çok zor şuan için. Arza olan güven artması lazım ki insanlar yatırım yapsın. Herkes kısa vadede bir şeyler koparayım derdinde olunca coin sürekli düşüşte galiba :D

Son düzenleme:
Kasım ve aralık hiç iyi gelmedi. Kasımda birkaç kere her şey stop olunca sinirlenip stoplarımı iptal ettim. Bekliyorum artık. 1 buçuk ayda 5-6 kere her şey düşer mi arkadaş?
Yanda hazır tuttuğum nakitlerle dipleri toplamıştım biraz ama zararı kapamaya yetmedi.

TL olarak bakınca hala karlı görünüyorum. Durumuma gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.

Dibin dibi diye aldım slp yi, yine düşüyor :D Böyle bir coin görmedim ben. Grafik ölmüş zaten, destek filan kalmamış. Herkes roketi bıraktı artık, dolandırıcı diye bağırıyorlar :D
Ben slp'yi ilk aldım ve düştü. Maliyet düşürme kafası ile tekrar aldım ama yine düştü. Her düşüşte alım yaptım ama daha da düştü ve en sonunda bende nakit kalmadı ancak bu düşmeye devam etti. Slp ve düşüşleri üzerine çok açık yazdım. Slp almak yürek ister ve sen de yüreklisin. Daha cesuru mezarda dedikleri şey bu olsa gerek :p Tek tesellim slp küçük bir para. Birkaç günde eski seviyelerine dönebilecek kadar küçük bir para. Ama ne zaman döner, arz işi sıkıntı, belki yarın dönecek belki seneye bugün kimse bilemez. Hayat zor ve heyecan dorukta.

Slp alınacak bir ürün değil. Arzı yüksek ve NFT oyunları ile kazanılıp etheriuma dönüştürüldüğü için düşmesi de gayet normal. Keşke almasaydınız diyeceğimde almışsınız artık. Umarım yükselir ve kazanırsınız.

Ben slp'yi ilk aldım ve düştü. Maliyet düşürme kafası ile tekrar aldım ama yine düştü. Her düşüşte alım yaptım ama daha da düştü ve en sonunda bende nakit kalmadı ancak bu düşmeye devam etti. Slp ve düşüşleri üzerine çok açık yazdım. Slp almak yürek ister ve sen de yüreklisin. Daha cesuru mezarda dedikleri şey bu olsa gerek :p Tek tesellim slp küçük bir para. Birkaç günde eski seviyelerine dönebilecek kadar küçük bir para. Ama ne zaman döner, arz işi sıkıntı, belki yarın dönecek belki seneye bugün kimse bilemez. Hayat zor ve heyecan dorukta.
Güvenilir bi kaynağın emeğini çalıp etrafta paylaş. Bi de “bakın zamanında bu yükselir demiştim yükselmiş” diye ekle. Birgün sana güvenmeye başladıklarında slp pumplatırsın başka çaren kalmamış senin.

Dediğim gibi arzı belli bir ivmede tutmazlarsa, bu coinin dibi yok gibi duruyor. Çünkü güven yok. Ani çıkışlar olabilir ama kalıcı olmaz, zaten grafikte bu gözüküyor. Ne zaman arzı denge de tutarlarsa o zaman hacimlenerek yükselir. Btc yamuk yapmazsa, arz kısmında olumlu gelişmeler olursa buradan sağlam çıkar diye düşünüyorum. Tabi Yatırım tavsiyesi değil :D Şimdi gidip birisi alır, onu da dipsiz kuyuya çekmeyelim. Eğer iyi bir şekilde bu kriptodan ayrılırsam direk fiziki varlıklara yöneleceğim. Altın, gümüş veya teknolojik aletler filan.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık