0.3 ten aldım. Arkadaşım bir ay içinde tekrar yükselecek bu merak etme dedi ben de güvendim.Sen zaten dipten aldın , daha da batmazsin sanırım. Bizim aksimize![]()
Parayı yükseleceğini düşündüğüm (umduğum) 5 coine böldüm. Dent dünden beri yükselmeye başladı, en azından kıpırdanıyor.
Bende öyle düşünüyorum. Maksimum arzın hepsi piyasaya sürülmüş. Tekrar çıkış yakalar büyük ihtimal. O yüzden elimde tutuyorum bende.0.3 ten aldım. Arkadaşım bir ay içinde tekrar yükselecek bu merak etme dedi ben de güvendim.![]()
14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.Shiba'ya 1000 dolar atacaktın 14 milyon dolar olacaktı. @sensey
Hayali bile fakir bu çocuğun.14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.![]()
Cebin değil gönlün zengin olsun be sensey14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.![]()
Milyoner misin sen küçümsüyorsunHayali bile fakir bu çocuğun.![]()
Kötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.Milyoner misin sen küçümsüyorsun10 milyon dolar iyi para. 10000 yılda toplayan lan ben
![]()
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?Cebin değil gönlün zengin olsun be sensey![]()
Başkasına gönlün zengin olsun diyor. Herkes zengin olsa anlamı olmaz. İşini biliyor bir tek kendi zengin olmak istiyor : ))Kötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?![]()
O kadar param olsa çeker giderdim lan ben :SKötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?![]()