Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.4%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 79 34.5%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    229
kripto paranın Türkiye'de bu denli tutusunun sebebi ne acaba
Ay sonu kenara atabildiği 100-200 lirayla başka ne yapsın insanlar? Kıyafet alışveri, sinema, dışarda yeme içme, oyun/kitap gibi düzenli harcamalara bile para kalmıyor. Ya 100-200 lirayı harcarsın bi zevk almazsın ya da bi umut için yatırırsın kriptoya.

Çalışıp kazandığın parayla istediklerini alamıyorsan normaldir bu durum. Bizim ülke bu konuda ayrı seviyeye çıktı. 300-400 lirası artan vatandaş düzgün ev veya araba sahibi asla olamaz. Dedelerden kalma arsaları daire karşılığı müteahhitlere verip ordan kazandıklarıyla yaparlar anca bişeyler. Nereye baksam onları görüyorum artık.

eşinle birlikte çalışıp veya ev arkadaşınla masraf bölüşüp ayda 1000+ euro kenara atabilsen onu güvenilir kaynaklara yatırma lüksün olur. Bizde riske girmezsen ömür boyu mutsuz olmayı kabul etmek zorundasın.

Coin alırken dikkat ettiğim 3 şey var;

1- Proje'nin artıları ve eksileri. Gelecek de ki yeri.
2- Arz miktarına göre marketcap de ki sıralaması.
3- Temel Grafiği

Ama bunların hepsini gözetsen bile yatıracağın para ihtiyacın olmayacak bir şey olması lazım. Yoksa artarken ya da azalırken çok fazla trade yapar kaybedersin. Olası savaş ihtimalin de ise kripto paraları yatırım aracı olarak görmüyorum. Çünkü inanılmaz manipülasyonlar dönecektir. Aynı şuan olduğu gibi. En iyisi altın ve gümüş olur sanırım.

crypto da para kazanmak son derece kolay.Tek kriter doğru zamanda girmek ve doğru zamanda çıkmak.Çıkışı isterseniz btc olarak veya direk nakite geçmek istiyorsanız usdt-usdc-busd olan dolar karşılıklı stabil coinlere geçebilirsiniz.İstediğiniz zaman dolar bozar gibi tl ye geçersiniz.Zor olan kısım kazandığın miktarın oranını artırmak olur.Birisine 2x kazanç yeter.Bu değer kişiden kişiye 5x-10x-100x diye artış gösterebilir.Zaten piyasayı iyi takip eden bir kişi çoğunlukta kar dan zarar yapar.Yatırım yapacaksanız bir sepet yapın ve en az 5 farklı coin-token olan projelere yatırın.Meme coin-token ler anlık vurgun yapılan kısımdır.Eğer çok şanslı olup zamanında ucuza aldıysanız iyi kazandırır.Girecek olanlara tavsiyem coinmarketcap veya coingecko gibi sitelerde ilk 500 olan projelere yoğunlaşın.ilk 200 zaten o zamanki iyi denilen projelerdir.Bu arada atıyorum bugün ilk 100 de olan proje 1-2 yıl sonra ilk 500 de bile göremeyebilirsiniz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık