Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] KorsanFan Üyelerinin İngilizce Seviyeleri

One Piece İngilizce Bölümü okuduğunda..

• Hiç anlamıyorum (İngilizcem yok)

Kullanılan: 15 5.7%
  • Çok Karmaşık Cümleler Yoksa Resimlere de Bakarak Genel ne dediğini anlarım. (BASIC)

Kullanılan: 61 23.0%
  • Tecâhül-i ârif gibi kompleks anlatımlar yoksa Çoğu Cümleyi Anlarım (Pre-intermediate)

Kullanılan: 112 42.3%
  • Çok Spesifik bir Kelime Çıkmazsa birebir Çevirecek kadar İyi Anlarım (ADVANCED)

Kullanılan: 73 27.5%
  • Anadilim İngilizce

Kullanılan: 14 5.3%
  • Google Translate

Kullanılan: 25 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    265
İngilizce "algılamayı" iş olarak görmek hata baştan. Arkadaşın biri getirmiş "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü İngilizce, okurken anlamaya çalışınca "İngilizcem kaymak gibi diyordun bir de haaa xd" diyor bana. Ulan kavuşuk Türkçe'sini okurken anlamayacağın kitabı bana getirmişsin, herhalde üstüne düşüneceğim. Niçe lan bu.

İngilizce "algılamayı" iş olarak görmek hata baştan. Arkadaşın biri getirmiş "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü İngilizce, okurken anlamaya çalışınca "İngilizcem kaymak gibi diyordun bir de haaa xd" diyor bana. Ulan kavuşuk Türkçe'sini okurken anlamayacağın kitabı bana getirmişsin, herhalde üstüne düşüneceğim. Niçe lan bu.
Bazı arkadaşların bilmediği hiçbir İngilizce kelime yokmuş. Bu beni epey şaşırttı.

Hazır bilen arkadaşlar buradayken bir sorayım.
Önerebileceğiniz kadar iyi olan, sertifikasının Türkiye'de önemli bir referans olduğu ingilizce kursu var mı?
Amerikan kültürü ben Amerikada çok kullandım hatta bir arkadaşın mahkemesinde çevirmen olarak bulundum Türkçe bilen bir çevirmen bulunmadığı için yakınlarda. Türkiyede ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama burda ara sıra yardımcı oluyor okul mahkeme vs işlerde eğer herhangi bir Türk/Türkçe bilen çevirmen yoksa buralarda.

Benim aşırı eksiğim var. Esasında pek kural falan da bilmem. Matematikte de bilmem pek ama ygs'de 35 net yapmıştım. İşte aynı mantıktır belki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık