Ya gözler...?Japonca iptal toplasam bildigim tas catlasa 200 kanjidir.![]()

Hafif de olsa bi çekilme vardır; inkar etme

Ya gözler...?Japonca iptal toplasam bildigim tas catlasa 200 kanjidir.![]()
Gozler saglam simdilikYa gözler...?
Hafif de olsa bi çekilme vardır; inkar etme![]()
Tutmaz oKorsanfan üyeleri noktalama işaretleri bilme oranı isimli başlık yakında.
Bazı arkadaşların bilmediği hiçbir İngilizce kelime yokmuş. Bu beni epey şaşırttı.İngilizce "algılamayı" iş olarak görmek hata baştan. Arkadaşın biri getirmiş "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü İngilizce, okurken anlamaya çalışınca "İngilizcem kaymak gibi diyordun bir de haaa xd" diyor bana. Ulan kavuşuk Türkçe'sini okurken anlamayacağın kitabı bana getirmişsin, herhalde üstüne düşüneceğim. Niçe lan bu.
Bazı arkadaşların bilmediği hiçbir İngilizce kelime yokmuş. Bu beni epey şaşırttı.
Amerikan kültürü ben Amerikada çok kullandım hatta bir arkadaşın mahkemesinde çevirmen olarak bulundum Türkçe bilen bir çevirmen bulunmadığı için yakınlarda. Türkiyede ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama burda ara sıra yardımcı oluyor okul mahkeme vs işlerde eğer herhangi bir Türk/Türkçe bilen çevirmen yoksa buralarda.Hazır bilen arkadaşlar buradayken bir sorayım.
Önerebileceğiniz kadar iyi olan, sertifikasının Türkiye'de önemli bir referans olduğu ingilizce kursu var mı?